26. huhtikuuta 2011

Loma?


Tehokkain loma ikinä. Takkahuoneen remontin lisäksi ollaan saatu muutakin aikaseksi. Ollaan tyhjennetty ja siivottu terassi, siellä olikin sotkua kun talvella sitä käytettiin esim paneleiden sirkkelöintiin. Yök. Pestiin grilli ja kalusteet ja kaikki vimpan päälle, kesäkukat vaan puuttuu. :) Nyt toivon, että ensi lauantaina ilma olis edes himpun verran samanlainen kuin nyt jotta voitais olla ulkona mahdollisimman paljon.
Kekkerit on siis tulossa, pentuja, koiria ja aikuisia. Sain suunniteltua menun kauppalistaa myöten ja laitettua kaikille petivaatteet jo valmiiksi. Eipä tartte mitään ressata sen suhteen kun lauantaina olen vielä ihan normaalisti kuitenkin töissä.
Sauna ja kylpyhuonekin pestiin ja kävin läpi kaikki turhat kempparikamat mitä kaappeihin on kertynyt. Puteleita jaossa? Pitää kierrättää ne johonkin.
Mies kävi meidän umpilahoa aitaa läpi ja vahvisteli pahimmista kohdista. Mistähän sellasen 3000 e keksis, että sais senkin vaihdettua uuteen, kun ei tartte kuin hipaista niin se kaatuu. :D Vaikka musta se on ulkonäöllisesti just rouhean hieno. Ainakin osittain.. :)
Pyykit on pesty ja kaikki matot jotka mahtuu koneeseen. Koti on siivouttu. Siitä erikoinen remppa muuten ettei muu kämppä räjähtänyt käsiin sen aikana. Mutta se johtui kyllä siitä, että ei voitu kuin oikeastaan viimeisenä päivänä tehdä samaan aikaan töitä. Kaikin puolin tuo remontti oli paljon helpompi ja nopeampi tehdä kuin olisin ikinä uskonut. Ihan käsittämätöntä, että tuo huone on tosiaankin nyt laitettu ja siitä tuli kiva. :)
Ollaan me ehditty myös rentoillakkin. Ollaan käyty poikien kanssa pyörälenkillä ja jäätelöllä, joen rannassa pizzalla ja eilen meillä oli ihana omapiha iltapäivä, grillattiin hyvää ruokaa ja pojat leikki vesipyssyillä ja pelattiin krokettia. Kuinka ihanaa kun on niin lämmin!
Tänään mulla on viimeinen lomapäivä. Eikä tartte tehdä mitään! Paitsi sisustaa uutta huonetta. :) Vähän ommella ja laitella. :) Hihii. :)
2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Ootte ollu kyllä ahkeria! Täytyisköhän mun näyttää teidän ahkeroinnit miehelle, ja vinkata että "näin muilla, miksei meillä??".. =D Ukko lupas tehdä ulkoeteisen mulle maalausvalmiiksi pääsiäisenä, mutta.. ei sitä ees aloitettu, höh. No, vielä on kesää jäljellä....

Taikku kirjoitti...

Kyllä valkoinen tekee ihmeitä:) Huoneesta tuli ihan "uusi"! Ja hyvä että Rusina löytyi. Meijänkin velhoa on pidettävä koko ajan silmällä ettei lähde omille teillensä. Saatais varmaan katastrofi aikaiseksi naapurustossa jos meidän dogo karkaisi, osa kun pelkää sitä vaikka se on ihan kiltti tyttö!