13. toukokuuta 2011

Onnea on...


...mahdollisuus osittaiseen hoitovapaaseen ekaluokkalaisen vanhempana!


16.8 mitä ilmeisemmin alkaa Maxilla koulu, ja sillä viikolla Äiti jää tekemään lyhyempää työviikkoa.  N e l j ä  päivää viikossa töitä,  k o l m e  vapaata. Vuorotyö ja arkivapaat mahdollistavat sen, että Äitihän tosiaan alkaa olemaan enemmän kotona! Useampana aamuna laittamassa pienen koululaisen matkaan ja useampana iltapäivänä kotona odottamassa. Alex jää tietenkin myös vajaalle kuukaudelle tarhasta, eli kuukaudessa tulee maksimissaan 16 hoitopäivää. Alex saattaa päästä syksyllä myös pienryhmään, omien tätiensä hoiviin. Sekin olisi parempi kuin täydellinen ratkaisu meidän pienelle hellyyden- ja huomionkipeälle tappelupukarille. Enemmän Äitiä ja enemmän aikuisten huomiota päivähoidossa. Loistavaa. Toivottavasti suunnitelmat toteutuu.
Olen ihan super onnellinen. Kuinka ihanaa kun oikeasti arjen oravanpyörä hidastuu edes hieman. Mulla on  e n e m m ä n   a i k a a  lapsille, miehelle ja kodille. Ette arvaa kun voisin oikeasti haljeta onnesta. Enkä kyllä yhtään häpeile sitäkään puolta kuinka mahtavaa on saada olla enemmän kotona. Töitä kyllä ehtii tehdä ja sillä välin tavoitteena on saada ne neljä työpäivää täyttymään omista asiakkaista jolloin palkan pudotus ei enää paljoa paina. Tää päätös antaa mulle niin paljon energiaa myös töihin, joka sinänsä on hassua. Ehkä. :D Mutta jotenkin vaan sain uutta puhtia ja tahdon entistä paremmin pärjätä siellä. :)))
Pyörät on pyörimässä, työpaikka on puoltanut tätä ratkaisua ja nyt odottelen todistusta kelalle ja sen jälkeen haen heti tukea. Maxin iltapäivähoito paikka on 100% varma joten ei huolta niistä päivistä kun sitten olen töissä. Ensi viikolla päästään jo tutustumaan. Alexin ryhmämuutoskin selvinnee tämän kuun aikana ja hoitoajan muutoksen laitan valmiiksi eteenpäin maanantaina. Veroprosentin muutoksen teen syksymmällä, jos siihen ilmenee tarvetta. Onkohan sitä vielä muuta huomioitavaa? Nyt tuntuu ainakin siltä, että kaikki alkaa olla selvää tai selviämässä. :)

PS: Tää blogeri on ihan syvältä! Hukkaa tekstejä eikä näytä mulle teidän muiden uusista päivityksistä kuin nuo reunan pikkukuvat! MuR.


10 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Hieno homma, jee!! Toi osittainen hoitovapaa on kyllä tosi hyvä asia, on ekaluokkalaisen elämä kivempaa kun voi olla äiskä tai iskä enemmän kotona.

Niina kirjoitti...

Ihana juttu! <3
Itselläkin tavoitteena olla mahdollisimman paljon kotona kun poitsu menee kouluun!siihen on vielä aikaa mutta sehän tunnetusti menee hujauksessa joten parempi aloittaa suunnitemat jo hyvissä ajoin!
Toivotaan etä bloggeri toimii taas kunnolla!

Viikonloput! <3

Ruusa kirjoitti...

*halit* ONNELLISELLE!!!
Kuulostaa niiiin mahtavalta! :)
Onnellisuus tuo virtaa, niin se vain on! :)

Bloggeri on tökkinyt, toivottavasti ei töki enää!

Ihanaa viikonloppua ja hei, tää sun uusi Look on aivan ihana myös!
:)

houtten kirjoitti...

Hieno mahdollisuus! Varmasti on myös tulevan ekaluokkalaisen mieleen.

Hauskaa lauantaita!

Ja bloggeri tökkii edelleen. Kadottanut esim. puolet mun kommenteista. Ihan ihme juttu.

Reija kirjoitti...

Aivan loistavaa! :)

Jamelia kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta:)

Toivottavasti bloggeri alkaa toimia
ei kiva näin:(

Jamssi

LODE kirjoitti...

Ihan oikein ! Se yksi ylimääräinen vp on ihan tuntuva, muistan. =)

PikkuBertta kirjoitti...

On hienoa,että lyhyemmän työviikon mahdollisuus on pienten lasten vanhemmille suotu....ihanaa,että pääset siitä nauttimaan...lapsille annettu aika ei koskaan ole hukka-aikaa...nauti...nauti ja nauti...:)

Linda kirjoitti...

Ihanaa! :) Nauti nauti nauti!

Hebe kirjoitti...

Hei mahtavaa!!:) Kuulostaa täydelliseltä!