2. toukokuuta 2011

Vappu.


Tällä kertaa hieman kurjempi sellainen. Ei niin onnistuneet kekkerit, mutta vaihtelu vissiin virkistää... :(
Pääsin töistä, viimeistelin kodin ja tarjoilut jotka Mies olikin hoitanut kaikki jo lähes valmiiksi. Kurkkasin peiliin ja sitten ovikello jo soikin. Vieraat saapui kaikki 11 lähes samalla kertaa. Ehditiin me skumpat korkata, ja lapset saippuakuplat ennen kuin Max ryntäsi sisään ja oksensi. Näissä merkeissä kuluikin sitten Maxin ilta ja minä sitä hoivailin. Kovin rajua ykää ei ollut, väleissä jaksoi ihan hyvin ja hyvin viihtyi telkkarin ääressä makkariin motitettuna. Suri tietekin kovasti sitä miksi juuri vappuna piti sairastua, niin pitkään kun oli juhlia odottanut. :( Ressukka.
Vieraat jäi omavastuulla kaikki, ja ysiltä oli potilaskin nukahtanut eikä sen koommin oksentanut. Vaan kyllä ne emännän fiilikset hiukka kärsi, siis niin käsittämätöntä hommaa tää AINA. Miten voi joku tauti iskeä AINA täysin väärään aikaan... Ottaa vieläkin aivoon ja reippaasti.
Syötiin me silti hyvin, ruokana oli ihan vaan grillimakkaraa, täytettyjä herkkusieniä ja salaatteja ja patonkia ja yöpalaksi aikuisille uuniperunaa kastikkeella, fetasalaatilla, ravuilla ja kanalla. Nams nams. Muuten kekkerit sujui normimerkeissä, hiukka iisimmin tietty kun mukulat oli mukana. :)
Parin tunnin yöunien jälkeen oli herätys, kaksi aamuvirkkua ja kaksi riehuvaa koiraa piristämässä. :D Jostain hyvin kummallisesta syystä viimeinenkin mies nousi sängystä ennen kymmentä ja aamiksen ja yleisen härdellin jälkeen suunnattiin tiemme vapputorille. Onneksi potilaskin oli jo ihan normi, ja jaksoi lähteä. Vaikka oli kylmä kuin pohjois navalla, oli silti mukavaa olla siellä humussa ja juoda kuumaa kaakaota ja syödä tuoretta munkkia torikahvilassa. :) Vapun pelastus. Orvokkien kanssa lähdettiin kotiin. (Onkin taas remppa-aihetta tänne kun saan etuoven tehtyä loppuun. ;) ) 
Nyt sitten ootellaan ykää kylään uudestaan, yksi vieraista jo ehti sairastaa. :( Vaan saapa nähdä, mä en nyt ainakaan millään ehtis, enkä todellakaan ole ennen kesälomaa päivääkään pois töistä. Onneksi huomenna on vapaapäivä, jotta tervetuloa vaan ykä ens yönä viimestään, kitooos.
2 kommenttia:

Jamelia kirjoitti...

Harmitus oksutautia:(

KIvalta kuulosti muuten vappu:)

Jamssi

Suvi kirjoitti...

Voi kurjuus, mikä vappuylläri! :( Muuten kyllä kiva, kun saitte viettää kavereiden kanssa aikaa ja syödä RILLIMAGGARAAKIN. :D