27. heinäkuuta 2011

Kuulumisia.


En edes muista, koska viimeksi olen ollut vapaapäivällä ilman sen kummempia hässäköitä. Ja aamun  y k s i n, tai siis lasten kanssa. Saanut  n u k k u a  lähes niin pitkään kun nukutti ja kekkuloida yökkärissä kahvikupin kanssa koko aamun   i l m a n  kiirettä. Ah. Anteeksi vaan rakas mieheni mutta joskus olet liian tehokas, vaimo kaipaa välillä rennompaa otetta niin jaksaa sitten taas posottaa täysillä mukana. :) Iltapäiväksi saatiin kaverit kylään, ja päivä hurahtikin vauhdilla uimisen, jäätelön ja hiustenlaiton parissa. Ei pöllömpi arkivapaa. :)


Tuo haaste onkin ollut nyt heinäkuussa paikallaan, muuten olis blogissa ollut aika  h i l j a i s t a. En sitten yhtään tipan tippaa pidäkkään näistä työpaikan kesän aukioloajoista, enhän mä ole ikinä kotona kun lähestulkoon jokainen työpäivä on kärjistetysti 9-18. Nyt on sellainen tunne, ettei  e h d i  tehdä muuta kuin  t ö i t ä. Eikä jaksa, hellepäivät töissä kuluttaa ihan liikaa.
Viikonloput taas on olleet  v a u h d i k k a i t a, viime viikonloppuna pääsin reissuun yksin. Olin kaverilla yötä ja oli kyllä taas niin ihanaa. Syötiin hyvin, käytiin Helsingin yössä ja nukuttiin pitkään. Mahtavan hotelliaamiksen jälkeen käytiin vielä shoppailemassa, ihan  p a r a s t a. Paitsi että siihen kaatui mun shoppailuton heinäkuu, josta olen kovasti yrittänyt pitää kiinni. H U P S. Saako anteeks kun kulutti vaan ne baarissa käyttämättä jääneet pennit? :D
Viikonloput on koko syksylle lähes jokainen buukattu. On synttäribileitä, yökyläilyä, laivamatkaa, maaseutumatkaa ym ym tiedossa. Aika mukavata. :)


Kohta alkaa  l y h e n n e t t y  työviikko, (ENÄÄ 2 TÄYTTÄ JÄLJELLÄ!!) ja sitten ehtiin panostaa näihin kotiasioihinkin. Nyt on kyllä kaikki niiiiiin rempallaan kun olla ja voi. Vaan en jaksa ressata, kohta on enempi aikaa senkin takia kun alkaa normi työajat. Enkä voisi olla  o n n e l l i s e m p i  kun katson tulevia työviikkoja. Kaksi aamua, kaksi iltaa, kaksi arkivapaata + sunnuntai. Täydellistä. Arki alkaa rullaamaan ihan toisella tavalla.
Max on ihan  i n n o i s s a a n  koulun alusta. Jännitys ja paniikki on vaihtunut päivien laskemiseen. :) Tarhassa ei tahtois enää olla päivääkään kun kaikki muut meidän lähiön isommat kakarat viettää kesälomaa koulun alkuun asti. Miten ihmiset pystyykin pitämään lapset koko kesän kotona..? O.o Onneksi Mummi ottaa pojat viimeisellä viikolla, niin eivät joudu ihan joka päivä tuolla olemaan.


Rentoa tulevaa  v i i k o n l o p p u a  kaikille!
Nää pääsee vanhempien vapaalle,
samaan paikkaan,
yhdessä!
Siis mitäh! :D


Ei kommentteja: