6. heinäkuuta 2011

Lepopäivä?


Pitkästä aikaa vapaapäivä. Ja nukutti niin makeasti, että yli meni ja sain pitää pojat kotona. Muuten olisin kiikuttanut ne tarhaan, voitte varmasti kuvitella millaista on kahden veljeksen yhteiselo sen jälkeen kun ovat katselleet viisi viikkoa ainoastaan toisiaan.. Noh, jospa ne jaksais käyttäytyä.
Arki palasi maanantaina lopullisesti kun Miehellä alkoi työt. Tää kesä oli lomien osalta tässä. Aika hullua. Vaan kesäohjelmaa kyllä piisaa onneksi, taitaa olla seuraavat neljä viikonloppua jo buukattu erilaisten kekkereiden merkeissä. Huippua!


Viime viikko oli jotakin ihan järkyttävää. Ei ollut asiaa joka olis onnistunut. Töihin sopeutuminen otti tosi koville, jopa auringon paiste ärsytti. Suurimmat surut kyllä aiheutui tästä mun tukasta, ehkä yks tärkeimmistä asioista mulle ja mistään ei meninannut tulla mitään. Siinä projektissa kärsi päänahka, työkaverit, mies ja lapset. Jotta kiitos vaan kaikille, että olette vielä olemassa. ♥ 

Ja onneksi lopputulos oli näinkin hyvä:


Viikonloppu sentäs oli mahtava. Olin himosfestareilla 9 muun naisen kanssa. Aivan loisto reissu! Todellinen nollaus äitiyteen, koti- ja työasioihin. Ens vuonna ehdottomasti uudestaan. :) Tässä vähän keikkakuvaa, muu todistusaineisto on julkaisukelvotonta. ;)


Tää viikko onkin siitäkin huolimatta, että tarharalli taas alkoi ollut jotenkin helppo. Asennevamma on korjaantunut ja nyt vaan arkeudutaan koko jengi. Toivon, että töitä piisaa reilusti, ja näillä näkymin niin onkin. Vapaa hetkistä koitetaan ottaa kaikki irti kesän kannalta ja pikkuhiljaa valmistaudutaan syksyyn ja koulun alkuun turhia ressaamatta.


Tänään onkin vaikea valinta edessä. Ottaisko aurinkoa, nukkuisko vai vaihtaisko järjestystä täällä kotona ja laittais kaikki uudet vanhat sisustusjuttuset paikoilleen. Mielessä on mooonta ideaa, vaan kun tietää, että projekti on vähän isompi ei uskalla aloittaa kun aikaa on kuitenkin rajoitetusti. Hmm.. :)


2 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Mulla on vapaapäivinä sama ongelma, kun ei tiiä oikein mitä tekis. Sitten päivän lopuksi huomaa tehneensä jotain ihan muuta, kuin minkä välillä piti valita..

Kyllä se paluu arkeen ottaakin välillä koville. En edes halua vielä kuvitella mitä se on tämän loman jälkeen..

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä arkeutumiseen, kyl se siitä <3

heidi