28. helmikuuta 2012

Uusi yritys.


Miten se onkin niin vaikeaa palata tänne jaarittelemaan kaikkea tärkeetä ja turhaa..? Ihanaa kun jotkut jo kaipasivat. ♥

Taas tulee  s y n t t ä r i p ä i v i t y s .


Alex täyttää tänään klo:15:09 kuusi vuotta! Meidän melkein eskarilainen. Sunnuntaina jo juhlittiin, ja olikin oikein mukavat kemut vaikka ehkä hiukan liiankin porrastetusti tippui porukkaa. :) Kavereita ei paikalle päässyt kuin yksi, mutta onneksi serkku ja naapurin poika tuli pelastamaan. Hurjat baybladeleikit olikin sitten käynnissä melkein koko ajan. :)
Tarjolla oli Kinuskitäytteinen kermakakku, (barbapapa-aiheen Alex valitsi itse. Muru.), porkkanakakku ja gluteeniton tobleronekakku keksien ja pullan lisäksi.


Suolaisella puolella taasen halloumsalaattia, patonkia ja tuorejuustoa sekä taivaallisen hyvää sienisipulipiirakkaa joita olisikin pitänyt olla kaksi kun kaikki tykkäs, jopa ne jotka ei syö sieniä. :DNo mitäs sille Alexille sitten kuuluu. Hyvää vaan. Tai no riippuu näkökulmasta. :D Pellehän tuo on edelleen, vissiin syntymävika. Aina kuotoilemassa, ihan kun enonsa pienenä. Tuosta EI hyvää seuraa.
Pelleilystä huolimatta, hurjan viksu kaveri. On oppinut lukemaan ja laskemaan ihan itsekseen. Viettää tarhapäiviään eskaripuolella ja siellä tädit jaksaa hämmästellä pojan taitoja. :) Voi tulla jokseenkin tylsä eskarivuosi kun mussukka on jo kaiken kertaalleen tehnyt... Kotona tekee "omia läksyjä" joka päivä ihan omasta tahdostaan. Meillä on vino pino kaiken maailman opi itse- ja tehtävä-kirjoja joita täyttelee kynä sauhuten. :) Myös kaikki logica pelit ja tehtävät on pojan mieleen. Näitä tehdessään ei edes uskoisi, että on se sama mies joka ei osaa istua ruokapöydässä paikallaan ja syödä kauniisti, ei osaa rauhoittua päiväkodin nukkarissa, raivoaa sillä sekunnilla jos sukka on väärin jalassa jne.
Äidiltä on päässyt vähän unohtumaan neuvolan varaaminen, joten mittoja poikasesta ei vielä ole. Kasvanut se on kyllä tosi paljon, melkein jo veljensä pituinen. :)

Sellasta Alexille. Yritän nyt vähän aktiivisemmin tätä paluuta tällä kertaa. :)


3 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Se on hyvä tehdä monta comebackia! :D

Hyvä, että kuuluu hyvää! :)

Onnellinen Koti kirjoitti...

Oi kivaa kun blogisi on jälleen päivittynyt - sitä olikin jo odotettu!

Onnea 6 vuotiaalle ja ihana kuulla, että hyvää kuuluu! :)

Taikku kirjoitti...

Kiva kun palasit ja onnittelut 6 vuotiaalle. Meillä täytettiin viime kuussa 7 ja kohta ois kymppisynttärit! Tsemppiä kevääseen:)