3. huhtikuuta 2012

Uusia taitoja.


Tänä talvena, ei voi enää sanona viime talvena kun katsoo ulos ikkunasta, oppi meidän poikaset laskettelemaan. Pikkuisen jästipään takia laitettiin molemmat Werneri laskettelukouluun ja voin kyllä suositella. Oli todella hyvä juttu, molemmat sai justiinsa sellasta opetusta kuin tarvitsivat. Alex ihan oman henkilökohtaisen open kun meinas kiukkuraivo olla esteenä oppimiselle. :) Kuuden päivän (2h/pv) kurssin jälkeen muksut osasivat mennä itekseen ylös nappi- ja ankkurihissillä ja tulla alas kauheeta vauhtia. Ja sitten uudestaan. Ja uudestaan. Ja uudestaan. :)
Äkäpussimme myös luovutti vihdoin, ja oppi ajamaan ilman apupyöriä. Tähän asti on taistellut kaikin keinoin vastaan, ettei oltais riistetty apupyöriä herran pöyrästä. Eräänä kauniina iltapäivänä isänsä keräsi hermonsa tiiviiseen pakettiin ja muutaman sitkeän tunnin jälkeen sitä mennään jo kovaa ja tehdään temppuja.

"Mä osasin riftaa kuin ammattilainen vaikka oon vasta aloittelija." :D3 kommenttia:

houtten kirjoitti...

Hienoja taitoja teillä opittu!! Onnea pyörälläajosta etenkin!!

Meillä saatiin itkupotkuraivarit aikaan, kun Islan pyöräily ei heti talven jälkeen muistunutkaan mieleen. Vaikka yritin selittää, että nyt on isompi pyörä jne. Ehkä meilläkin isä saa hoitaa opettelun tämän tytön kohdalla, joka on jo heittänyt toivonsa kaivoon.

Elämää äitinä kirjoitti...

Meijän isompi oppi kans tänä talvena laskettelemaan, ens talven missio on sitten saada tämä toinen oppimaan... Saa nähdä koska appareita meillä saa pois ottaa... Sen verran hermoheikki että tuskin ihan heti! :)

McMums kirjoitti...

Onnittelut uusista taidoista. Äläkä unohda, että jukuripää opetti mummille judotaitoja tatamilla!!