25. syyskuuta 2008

Uusi auto

Seitsemäs viikko työelämässä alkoi tänään. Ja olipa kiva olla tänään töissä oman työkaverin kanssa. Päivä meni niin mutkattomasti. Pelataan hyvin yhteen, toinen hoitaa sen mikä toiselta saattaa jäädä kesken tai tekemättä kun välillä täytyy olla kymmenessä paikassa samaan aikaan. Ei ole olemassa sun ja mun hommia vaan kaikki tehdään yhdessä. Hassua kun tuntuu, että ei tässä välissä olis kotona ollutkaan. Hassua siksi kun se kuitenkin kesti viisi VUOTTA. :o Tiesinkin kyllä, että sopeudun nopeasti, niin se on ollut aina. Hyvä et muistin sinne tarhaan tänään lähteä. -Ainiin mulla oli ne lapsetkin eikä vaan oma elämä. :D
Iltapäivä oli vauhdikas. Kun kotiuduttiin tarhasta syötiin samantien ja sitten lähdettiin katsastamaan eräs auto. Ja niinhän siinä kävi, että nyt tuolla parkkiksella seistä töröttää uusi auto! Tai no ei uusi mutta meille uusi. :D Se oli paljon kivempi ja hienompi kuin luulinkaan, joten eipä tarvinnut kauaa miettiä vaihdetaanko. Kaikki mahdolliset miehen kaipaamat herkut löytyy ja tilaa on kun on tila-auto. :D Ja niin siististi pidetty, että vois kyllä upouudeksikin luulla.
Mies tuolla keittiössä taas maalailee. Niin kivaa kun siitä on tullut samanlainen höyrypää kuin mä... ;) Alex kattoo mun viekussa suosikkiaan Mikkiä ja Maxin laitoin jo unille hetki sitten. Rauhallista.

Ei kommentteja: