1. lokakuuta 2008

Alex kuumeessa

Kaikista pienin rakkaani on kipeä.
Eilen illalla oli jo suht itkunen ukko, kaikki kiukutti. Kuumetta ei kuitenkaan ollut. Tarhassa muru oli ollut kuulema vaisu mutta leikkinyt ihan normaalisti. Kotiin kun päästiin, totesi mulle samantien että "mulla on tuuma, Ales on kipee." Mittasin kuumeen ja lämpöä oli. Mies oli illan lasten kanssa sillä aikaa kun kävin keskustassa. Soitteli mulle pariinkin otteeseen, ja kertoi että Alex on tosi kuumeinen ja makaa reporankana sohvalla. Oli tullut luokse itkemään muttei puhunut mitään, valitti vaan. :(
Ennen nukkumaan menoa kuume oli noussut jo yli 39c, särkylääkkeestä huolimatta. Nyt on nukkunut jo pari tuntia, toivottavasti hakemani toinen särkylääke auttaa ja pikkuinen saa nukkua yönsä.
Itsellä outo fiilis. Ahdistaa. Uusi tilanne tämmöinen, että täytyy jomman kumman vanhemmista jäädä kotiin, pois töistä. Ilmoitin sitten töihin, että en pääse huomenna mutta jos tauti jatkuu niin perjantaina jää mies kotiin. Sillä on joku iso projekti niin voi olla koko loppuviikkoa poissa.
Jännitti ihan hulluna soittaa. Kun kuitenkin itse on ihan työkykyinen niin on jotenkin outoa olla poissa. Mutta ihan hyvin meni soitto, pelkäsin pahempaa! :) Huomenna sitten Max tarhaan ja siitä terveyskeskukseen. Toivottavasti ei ole korvatulehdusta tms.

Näiden masentavien uutisten lopuksi pieni hehkutus. Ostin niin kivat syyskengät että! Mustaa mokkaa, ihanan pehmeä beige teddyvuori, hyvät jalassa. Semmoset lompsotussaappaat. :D Ja sattuipa löytymään vielä pari kymppiä halvemmat kuin ne mitä olin menossa ostamaan! Ihkut alet oli sokkarilla, espritin paidankin sain ja mineraalipuuteria vihdoinkin. <3>

Ei kommentteja: