2. lokakuuta 2008

*Kiehuu kiukusta*

Kyllä taas terveyskeskus pelittää. Siis olen niin raivona ettei tosikaan.
Aamulla kun herättiin oli Alex edelleen kuumeessa ja Maxille yön aikana kehkeytynyt silmätulehdus. Tarhan kautta mentiin sitten koko lössi terveyskeskukseen ja odotettiin siellä TUNTI pelkästään vastaanottotiskille pääsyä. Tuloksena se, että ensimmäinen vapaa terveydenhoitajan aika oli kahden tunnin päästä. No enhän mä sitä voinut ottaa kun silloin Alexilla on just päikkärit. Minä en kuumeista lasta valvota ellei ole aivan pakko. Mitään mahdollisuutta päästä heti tai inhimillisen odotusajan jälkeen hoitajalle tai lääkärille ei ollut. Niin töykeä se tätikin siinä tiskillä. Sanoi mulle, että katso netistä tietoa silmätulehduksesta. Siis hemmetti en ole ennen kuullut, että alan ammattilainen ei jaksa itse kertoa vaan käskee etsiä tietoa netistä! Siis voi vttu sentään.
Aina ennen tuolla on sairas lapsi otettu johinkin viiden minuutin väliin kelle tahansa eikä jouksutettu edes takaisin rankkasateessa kahden kipeän pienen kanssa. Ja viimeksi kun soittelin niin sanottiin, että ei tarvitse soittaa vaan voi vaan tulla jonottamaan terkkarille. "Se on vanha käytäntö"... Just. No voisko siitä sitten vaikka ilmoittaa jossain...? Palautetta tulee kyllä iltapäivällä kun kahdelta oli sitten seuraava aika jonka otin. Meneepä meillä koko iltapäiväkin terveysasemalla kun se on hoitajan aika ja Maxin tarvitsee käydä lääkärillä jotta saa reseptin silmälääkkeeseensä. :(

4 kommenttia:

zannah kirjoitti...

Aikas ikävää kohtelua olevinaan ammattilaiselta. Just noiden törppöjen takia me maksetaan vakuutusmaksuja että päästään yksityiselle.

Pikaista paranemista potilaille!

Tiina kirjoitti...

Kiitos. <3
Meilläkin maksetaan samat maksut, mutta kun omavastuu on 50e jonka verran tavis käynti maksaa niin enpä viitsinyt sinne asti lähteä. Seuraavan kerran taidan kyllä mennä, sen verta ottaa aivoon tämän päivänen toiminta.

Reija kirjoitti...

Noi terveyskeskukset on ihan pepasta kyllä. Paranemisia pojille. Ihanaa viikonloppua <3 (mare)

Terhi kirjoitti...

Kävin lueskelemassa :D