25. lokakuuta 2008

Yksitoista

Tinylle kiitos! :)

1.Vaatekauppa
Vero moda ja H&M lähinnä, mutta jos jotain etsii niin kyllä sitä tulee kaikki mahdolliset kaupat kierrettyä postimyyntejä myöten. Espritin ja Benettonin vaatteita rakastan mutta erittäin harvoin raaskin ostaa.

2. Huonekalukauppa
Ikea. :D Just vitsailtiin, että eipä ole paljon varaa muualla asioida. Asko on ihana. Myös huutonetit sun muut tulee nykyään koluttua ennen kun hankii täysin uutta.

3. Makeiset
Eivät ole mun paheeni. Voisin elää ilman karkkia mutta suklaa maistuu. Vähän joka muodossa. :D

4. Kaupunki
Helsinki. Citykakara täällä.

5. Juoma
Janojuomana vesi, ruualla rasvaton maito, juhliessa kuiva siideri tai valkkari. Eilen tuli muuten tehtyä ihan nameja mustikkashotteja. ;)

6. Musiikki
Toivoisin voivani kuunnella enemmän musiikkia mutta jotenkin ei "ehdi". Tai ei täällä kuule mitään. Nykyään sentään kuulen töissä radiota. Ylipäätään olen musiikin suhteen aika kaikkiruokainen.

7. Tv-sarja
Ei täällä kerkeä myöskään tv:tä töllöttää. Greyn anatomia oli hyvä. Ja Käenpesä ja Teho-osasto. Tukka auki sarjaa on nauhotettu kaikki jaksot mitä on tulleet mutta yhtäkään en ole kerennyt katsoa. Sitä siis tahtoisin seurata. =) Housea katson joskus kun ukko seuraa sitä.

8. Elokuva
Nyt ei tule mitään tiettyä elokuvaa mieleen mutta jokunen hyvä pätkä on nähty joskus. :D Tässä elämäntilanteessa aivottomat komediat on suosiossa.

9. Kuntoilu
Sain eilen mahdollisuuden päästä eräälle salille kuntoilemaan. Tunteja jotka kiinnostaa on kuntopotkunyrkkeily, spinning ja sambic. Viime vuonna kävin tylsässä tavis jumpassa ja joskus haaaarvoin päästään kaverin kanssa lenkille ilman, että kumpikaan peruu. :D

10. Leivonnaiset
Suolaiset piirakat ym, suklaiset herkut, juustokakut, pannukakku! :P

11. Kahvi
Pari kertaa päivässä kiitos.

Ei kommentteja: