28. marraskuuta 2008

Murjotus

Niin tylsää. Voin pahoin. Eli olo senkun huononee. Vatsassa kiertää. Hitto mä en mitään vatsatautia meille nyt huoli! Ei sairaalakeikkaa tälle viikonlopulle kiitos. Voikun mun omassa mahassa olis vaan ongelma, sellainen joka ei tartu.
Verenpainekkin on taas romahtanut. Tuli tunne, että veri pakeni kaikkialta joten mittasin. 88/55 oli tämän päivän tulos. Huono olo etten sanois mutta on noita ollut alhasempiakin tuloksia. Pakko kait se on mennä lääkäriin, maanantaina soittelen työterveyslaitokseen. Johtuu se mun ainainen perus huono olo ja väsymys varmaan just tosta. Olispa ihanaa päästä niistä eroon! Pieni toivonkipinä oikein tuli sydämeen kun kirjoitin edellisen lauseen.

Nyt petiin. Huomenna on oltava parempi päivä.

3 kommenttia:

Naapero kirjoitti...

No johan nyt =( Onpas menny olo ihan pohjalukemiin. Nyt vaan unille ja ehkäpä huomenna ois jo parempi olo =) Ja eiköhän ne tohtorit löydä helpotusta tuohon matalaan verenpaineeseen =) Hyvää tulee, aivan varmasti!
Kauniita unia! <3

Anonyymi kirjoitti...

Tais se eilinen huominen sit kumminki olla parempi ! :P

nimim. Vatsavaivaisten äryy shoppailee, varokaa !

Tiina kirjoitti...

onneksi olo on parempi, tänään vois tosiaan lähtee shoppailee! siitä hyviä nuo vatsajutut, että päättyvät yhtä nopeasti kuin alkavat. eikä kellään muulla (ainakaan toistaiseksi) ole mitään.