17. tammikuuta 2009

Huomenia


Ai ihana kun sain nukkua pitkään, Alex heräs vasta puoli kasi ja senkin jälkeen vielä pötköteltiin ja suukoteltiin kahdeksaan asti. ♥ Mä niin tykkään näistä aamuista sen kanssa kahdestaan. Se on niin sulonen kun tietää, että muut nukkuu niin kuiskii vaan mulle asiansa. :)

Viikko hurahtanut nopeasti. Ihmeempää ohjelmaa ei ole ollut. Torstaina tehtiin perinteinen viikkosiivous, pesin pyykit ja kävin kaupassa. Ihan parasta kun voi vaan vapailla koko viikonlopun kotihommista. Jos kerkeis vähän ommella juttuja kakun tekemisen lisäksi. Ja siivota poikien vaatekaapit. Leluinventaario taitaakin saada odottaa siihen asti kun Alexin synttärit on juhlittu.

Huomenna tosin 14 päinen lapsilauma valtaa talon. :-o On ne Maxin lastenkutsut. Olen niin iloisesti yllättynyt, että kaikki kutsutut ovat tulossa! Max on ihan innoissaan. Kunhan tästä pöksästä selviän, niin alan leipomaan kakkua. Vihdoinkin! \o/

Mitä suurimmalla todennäköisyydellä, mulla on enää kuusi viikkoa töitä tuolla mun ihanassa työpaikassa. :( Sen jälkeen tulee pakollinen siirto toiseen pisteeseen. Ehkä promillen mahdollisuus on sille, että siirtyjä on joku muu kuin minä. Mä oikeesti itken kun joudun lähteä sieltä. Kaikki on ollut niin täydellistä kun olla ja voi.

Yhden työhakemuksen muualle olen jo lähettänyt. Sellaiseen paikkaan josta ajattelin käydä suoraan kysymässä töitä niin olikin hakuilmoitus netissä! Jopa kahta henkilöä hakevat. Toivon niin, että pääsisin edes haastatteluun asti! Ajattelin nyt lähettää hakemuksia kaikkiin vähänkin kiinnostaviin paikkoihin. Se on hyvä kun ei ole pakko saada paikkaa jostain, niin voi rauhassa katella. Ellen sitten saa siirtoa johonkin tosi ahdistavaan paikkaan jossa en viihdy yhtään, sitten voi tulla vähän kiirus. :)

Maaliskuussa aion hakea myös kouluun, ihan varmuuden vuoksi vaikka tuskin meillä on varaa siihen, että palaan koulun penkille. Mutta eihän sitä koskaan tiedä mikä eläntilanne on ensi syksynä, saatika pääseekö edes sisään. Pakko kokeilla siis.
Tämmösestä koulutuksesta haaveilen:

Sisustuksen koulutusohjelma:

Sisustuksen koulutusohjelma antaa valmiudet työskennellä verhoilu-, maalaus- ja puusepänyritysten palveluksessa tai itsenäisenä yrittäjänä. Sisustaja voi myös toimia suunnittelijana tai työnjohtajana rakennusten sisustustöissä.

Sisustusalan koulutukseen on yhdistetty osia verhoilijan, maalarin ja puusepän sekä sisustussuunnittelijan perustutkinnoista. Sisustuksen koulutusohjelma sisältää sisustusmaalauksen ja sisustusverhoilun suuntautumisopinnot. Lisäksi opiskellaan puualan, maalauksen, lattianpäällystyksen ja sisustussuunnittelun perusteita.

Ensimmäinen koulutus ikinä joka mua kiinnostaa ihan tosissaan.

Mitäs muuta.. Ei kait muuta. :D Maxkin tossa heräsi niin täytyy alkaa pistely hommiin.


Kivaa viikendiä!

5 kommenttia:

Heini kirjoitti...

Tuo koulutushan kuulostaa tosi mielenkiintoiselta. missä sitä voi opiskella, amkissa?

Puukenkämaan elämää kirjoitti...

Mustakin on mielenkiintonen tutkinto!

Oikein ihanaa päivää sinne<3

Sari kirjoitti...

Uijui, ihana koulutus sinulla tähtäimessä :)

Hyvää viikonloppua!

Wanilja kirjoitti...

Peukut pystyssä, että saat jäädä nykyiseen työpaikkaasi =)

Mainitsemasi koulutus kuullostaa tosi mageelta ! Missä tuommoisia on ?
Onko kokopäiväistä vai ilta tjs opiskelua?

Muksaa weekendin jatkoa !

Tiina kirjoitti...

joo toi on kyllä haaveista päälimmäisenä tällä hetkellä.

päiväkoulu olis, tekniikan alan oppilaitoksessa.