12. helmikuuta 2009

Influenssa A


Se se on joka meitä nyt viihdyttää.
Eilen käytiin lääkärissä koko perhe. Multa ja Alexilta otettiin testi ja tulos valitettavasti positiivinen. :( Siis mä en kestä. Tavis flunssa olis ollut miellyttävämpi vaihtoehto, nekun menee ohi nopeammin eikä vedä ihmistä näin huonoon kuntoon.
Mä en voi edes puhua. Kun yrittää hengittää mistä suunnasta tahansa se sattuu. Alex oli illalla myös tosi kipeä. Makasi sohvalla peiton alla ja oikeastaan vaan itkeskeli. Pikkuinen raukka. Kuume sahaa 37 ja 39 välillä molemmilla, onneksi sentään särkylääkkeet laskee sen hetkiksi.
Sairauslomaa sain viikon loppuun asti, ei kuulema ole asiaa töihin ennen maanantaita. :( Sekin masentaa, mä kun niin toivoin pääseväni jo huomenna takaisin. Vaikkakin tämänhetkisen olon perusteella on vaikea uskoa, että huomenna olisin edes työkykyinen ollutkaan.
Ei ihan halpaakaan tää tämmönen sairastelu. Yli 250e meni eilen lääkäriin ja apteekkin. Auts. Et paree olis lääkkeiden auttaa. Varsinkin Maxia ja miestä, ne kun sai estolääkityksen myös. Toivon niin että ne säästyy tältä tuskalta.

Ei kommentteja: