19. maaliskuuta 2009

Rauha


Nautin viimeisistä minuuteista hiljaisuutta kahvikupposen äärellä. Kohta lähden hakemaan muksuja tarhasta.
Pääsin tänään jo yhdeltä, ja samalla myös alkoi extra pitkä viikonloppu. Tämä + kolme päivää vapaata! Mitä juhlaa! On mulla vaan mahtava pomo. ;) En voi käsittää, miten tämmöisellä työmäärällä voi elää. Laskelmien mukaan voi, mutta totuuden näyttää ensimmäinen palkka reilun kolmen viikon päästä. Se vapaus mitä tämä uusi työ on tuonut tullessaan on kyllä korvaamatonta. Eli kyllä sitä vähemmälläkin rahalla selviää jos elämä on niin paljon ihanampaa.
Nyt on sujunut jopa ihan hyvin tuolla töissä. Viihdyn edelleen, ja nyt on vähän jo päässyt systeemeistäkin jyvälle. Paaaaaljon on kyllä vielä opittavaa, mutta se epätoivo, mikä yhdessä vaiheessa valtasi mielen on nyt poissa. :D Sain myös uuden ihanan työkaverin!
Viikonlopuksi on tulossa ihan soppelisti ohjelmaa. Vieraita, shoppailua, Maxilla syndet, Mies remppailemassa naapurissa jne. Muutama keskeneräinen projekti on täällä kotona (mm. ne laskarit!!) ja ne teen loppuun huomenna jos raaskin viedä pojat tarhaan. Siivoukset ja pyykit saa luvan jäädä maanantaille, nyt aion vaan tehdä kaikkea kivaa. :)


Lisää meidän kodin pääsiäistä/kevättä:


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

jihuu, mullakin alko vapaat tänään. =)

lode

Tiina kirjoitti...

^jee kivaa!

Anonyymi kirjoitti...

Kuvaa verholoista, kitoos. :D

Tuukko istuttaa meillekin jotain ruohon tynkää, en millään jaksais ite..

hr

Tiina kirjoitti...

joo otan tänään jos saan noi kakarat tekee jotain muuta kun pyörii jaloissa. :D
hirvee vaiva toi istutus onkii. voin tulla. :D