17. maaliskuuta 2009

Valitusta vaan


Alkaa jo riittää tää sairastelu. Heräsin tossa siihen, kun Alex yskii keuhkonsa pihalle ja räkä lentää. Toinen itkee jo kun kesken unien meinaa tukehtua ja oksentaa. Tää alkoi jo sunnuntaina. Eli joka viikolle oma tauti, ihkua. Ensin influenssa, sitten vatsatauti ja nyt tämä. Mitähän sitten ens viikolla..? Alkaa olla jo rajoilla voiko tuota viedä edes tarhaan. Kuumetta tosin ei ainakaan vielä ole ja puolet porukasta siellä räkii samaan malliin joten kai se on vietävä. Soittaahan ne vissiin sitten jos enemmän vielä kipeytyy.. Kurjuus. :(
Menen tänään käymään vanhassa työpaikassani. Eilen iski ihan hullu haikeus, kun viikkailin työvaatteita kassiin. Tuli ikävä. En kuitenkaan kadu lähtöäni, enhän mä sinnekkään olisi loppujen lopuksi saanut jäädä. :( Tylsää vaan, että kävi näin. Eniten kaipaan sitä huoletonta ja stressitöntä työrytmiä, sitä, että tietää mitä tekee ja on siinä jopa ihan hyvä. Ja asiakkaita. Ja sitä hyvää fiilistä mikä oli kun lähti töistä. Hymyilytti päivän tapahtumat. Ei tietenkään aina, mutta usein.
Surku. Ei ole hyvä fiilis, ei ollenkaan.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meilläkin yskä ja kyllä vein tarhaan ! Lähinnä makuuasennossa yskivät, ei muuten. Tosiaankin tulee nää taudit korvista, meillä sama saldo, kun teillä... lisänä vaan oksutautix2.

Kiva, kun oot rustaillu paljon. Kävin siis.

Lode

Sari kirjoitti...

Voimia ♥ Sairastelu on tosi rankkaa fyysisesti, henkisesti vielä kovempi pala purtavaksi. Jospa teille kehittyisi nyt VLTAVA vastustuskyky, niin ettei taudit ihan heti hyökkäisi kimppuun uudelleen.

Kyllä se aurinko vielä sinnekin suuntaan alkaa paistamaan ♥ Pian, sen tiedän.

leni kirjoitti...

Paranemisia sinne kovasti!!

Puukenkämaan elämää kirjoitti...

Toiv. taudit nyt hellittää ja
saatte olla rauhassa sitetn pitkän aikaa<3

Mukavaa keskiviikkoa sinne:)

Tiina kirjoitti...

lode, eiköhän mekin uusintakierrokselle vielä ehditä. :/

kiitos sari, leni ja p-e! <3