1. huhtikuuta 2009

Kurjuus sentään.


Ärsyttää. Tuli taas taloyhtiöltä postia, että vastike nousee jälleen. Mä niin tahdon muuttaa! Ei tässä kohta ole edes mitään järkeä. Samalla rahalla asuttaisiin reilusti isommassa. Mieskin tuolla jopa katselee kerrostalo asuntoja. :D Ollaan siis aika pitkälti haudattu maalle muutto aikeet. Siinä on niin monta asiaa jotka pitäisi saada toimimaan ja sujumaan ja mitään takeita siitä ei ole. Ja kun arkea en tahdo ehdoin tahdoin lähteä vaikeuttamaan niin parempi ehkä antaa olla. Voihan sitä kokeilla joskus myöhemminkin jos siltä alkaa tuntua. Rasittavaa vaan tämmönen. Odottelu. Ei jaksais yhtään. Ei jaksais odottaa oman myyntiin laittoa, eikä sitä, että joku kiva asunto löytyisi. Tylsää.
Sekin rasittaa kun olen tässä jo viisi viikkoa ollut palkatta. Entisen 2vk välein tulevan liksan tilalta tää on lievästi sanottuna raivostuttavaa. Kaikki jutut seisoo. Mitään ei voi tehdä. Ei edes suunnitella. MURrr.

Muuten kyllä on ollut hyvä päivä. Työpäivä kului tosi nopeasti kun olin aamuvuorossa ja pääsin jo yhdeltä. Kun tulin kotiin söin aamupalan ja menin päikkäreille. Hain muksut ja tehtiin tortilloja ruuaksi. Ensimmäistä kertaa kaikki jopa söivät. :D Alex kyllä kaikki tuotteet erillään mutta kuitenkin. Nyt pitäisi lähteä ostamaan parit kurarukkaset. Tili tyhjäks viimesistäkin. En kyllä tiedä jaksetaanko liikkua.

Otin pari kuvaa tylsyyksissäni...

3 kommenttia:

Puukenkämaan elämää kirjoitti...

Kurjaa tuon palkan ja asunnonvastikkeen kans
iso halaus ja toiv. asiat pian helpottaa!.

Hedelmäsalaatti kirjoitti...

Sait sitte tortilloja :D

Lode kirjoitti...

Meilläkin nousi vastike !