27. heinäkuuta 2009

Arki


Nyt se virallisesti vasta alkoi kun miehen loma loppui. Mullakin kyllä loma jatkui, sairasversiona tosin. :( Pari päivää ehdin olla töissä mutta huonovointisena. Korva ja kurkku tulehtuneet, lisäksi huimausta ja pahoinvointia. Tein raskaustestinkin kun alko tuntumaan siltä, että sekin vaihtoehto olis syytä tarkistaa. Ei onneksi ole vauvaa tulossa, vaikka adoptio perhe sille olisikin ollut jo valmiina. :D Viimeiset neljä päivää onkin tullut lähinnä lepäiltyä, sen verran mikä nyt äidille on mahdollista. Mies onneks on tällä kertaa viihtynyt kotona mun apuna, eikä golffaamassa. :)
Oon kyllä niin tyytyväinen tämän vuoden kesälomaan vaikka se lyhyt olikin. Kerrankin tehtiin mitä itse haluttuu, eli ditsattiin kaikki sukulaiset ihan tyystin keiden luona yleensä on käyty loman aikana. Nyt tuntuu siltä että loma oli lomaa.
Oikeastaan ei edes harmita, että arki alkoi taas. Meillä on töissä uusi pomo, ja uskon, että homma lähtee siellä taas pelittämään pikkuhiljaa. Työvuorot varsinkin. Alkaa olla taas aikaa tehdä asioita yhdessä miehen kanssa mutta myös erikseen. Jospa olokin helpottuisi, eikä tarttis koko ajan tuntea ahdistusta.. Tämä viikko on ainakin ihana: kaksi iv, kaksi av, kaksi vp ja su ilta töitä. Voisko parempaa olla. Paitsi että koko viikonloppu vapaata. Mut jos kerta on pakko töissä olla niin mieluummin toi sunnuntai. :D
Lapsien normiarki alkaa vasta viikon päästä. Neljä päivää täytyy vielä roudata niitä kesätarhalle. Onneksi mulla on hyvät vuorot, niin se ei tuota niin isoa ongelmaa kuin ennen lomaa. Ja perjantaina on arkivapaa.
Ihanaa kun tuli taas hyvät säät. Päätin, että hyödynnetään joka ikinen iltapäivä joka ollaan kotona. Eilen nimittäin "löydettiin" ihan mahti uimapaikka lapsille tästä läheltä. Ja ne rakastaa pulikoimista. Yli kaiken. Varsinkin Max. Tää on sellainen paikka jossa ollaan käyty kun olen ollut pieni. Aivan loistava.

Eikö?

3 kommenttia:

Follow your dreams kirjoitti...

Oi mikä uimapaikka
mäkin haluan pulahtamaan;)

Mukavaa maanantaita<3

Jamelia

Lode kirjoitti...

Tuonne täytyy lapset viedä, se on lähelläkin =)

naana kirjoitti...

Ihana uimapaikka! :P