24. heinäkuuta 2009

D.

Ajattelin päivittää pumppukuulumiset kun tiedän, että joitakin saattaa kiinnostaa. :)
Meillä menee loistavasti. Toi vekotin on aivan huippu! Arki on todellakin helpompaa.
Aamuisin ei ole kiire syömään, kukaan ei kuukahda vaikka aamupala olisi vasta kymmeneltä. Max saa nukkua niin pitkään kuin haluaa. Vanhemmat saa loikoilla aamulla pidempään. Ruokailu ylipäätään on helpompaa, ei olla kiinni kellossa niin tiukasti kuin ennen. Ruuan määrä saa vaihdella enemmän. Ei tarvitse sanoa, että on pakko syödä, tai, että et voi syödä enempää tai joutuu pistämään lisää insuliinia. Aivan mahtavaa siis. Muru onkin alkanut syömään enemmän, sillä on varmaan tasaisempi olo nyt. Mun luuviuluni on saanut lihaa luidensa ympärille. Ihan oikeesti, tyyppi on nyt tullut puolta skrodemmaksi. Vihdoin!
Ei ne sokerit mitään täydellisiä ole vieläkää, mutta esim verensokerimittarin keskiarvo on pudonnut reilusta yhdestätoista seitsemään! Ja siitä voi päätellä, että pitkäaikaisverensokeri on vielä parempi. Tai niin se on ainakin ennen aina ollut.
Ja sitten toi käyttö. On se vaan niin ihanaa ettei tarvitse pistää. Vaikka se ei mitenkään vaikeaa ollut, mutta onhan tässä nyt hullu ero entisen seitsemän päiväpistoksen sijaan pistää vain kerran kolmessa päivässä. Välillä Max sanoo, että nappi kutittaa ja silloin ollaan tietty vaihdettu. Mutta ei ikinä alle kahden päivän välein. Vaihto sujuu myöskin mutkattomasti. Ollaan miehen kanssa molemmat opittu rutiinit. Puudutuslappuja käytetään vielä toistaiseksi, mutta kun ne loppuu niin tuskin ostetaan lisää. Ollaan nimittäin kokeiltu ilman, ja poika itki vasta kun kerrottiin jälkeenpäin, että tehtiin homma ilman puudutetta. :D
Voin siis suositella. Ihan täysin, ainakin äidin näkökulmasta.


1 kommentti:

Follow your dreams kirjoitti...

Hienoa<3

Jamelia