14. syyskuuta 2009

Kiire


Eipä ole ollut aikaa blogiakaan päivittää, sen verran kiireinen viikko takana. On kyllä hermoja kyselty, varsinkin mieheltä.. Ihan vaan töiden merkeissä olen ollut poissa kotoa. Sen lisäksi, että työporukasta oli puolet kipeänä ja tein pitkää päivää oli vielä ihan hulluna hiustenleikkauksia. Tämä päivä vielä hulinaa ja sitten on loppuviikko pyhitetty matkavalmisteluille. Ihana lyhyt työviikko onneksi edessä. Tänään vapaa, sitten av, vv, vv ja puolikas av vielä ennen matkaa. :)
Eilen kävin läpi listaa jonka olen tehnyt matkoja varten. On vähän muuttunut matkalaukun sisältö sitten viime Kreikan reissun. Tutit, puurohiutaleet ja vaipat vaihtui insuliiniin, kanyyleihin ja lääkärintodistuksiin.. Mitenköhän me tullaan selviämään ton taudin kanssa ekaa kertaa ulkomailla..? Tänään on onneksi poli, saan viimehetken opastukset vielä hoitajalta ja paperiasiat kuntoon.

Katsoin äsken Soussen säätiedotuksen.
Loppuviikoksi luvattu yli +30 ja aurinkoa.6 kommenttia:

Lode kirjoitti...

Ihanaa matkaa teille. Toivotaan, että kaikki sujuu db:n osalta mahdollisimman mutkattomasti. <3

Follow your dreams kirjoitti...

Tsempit reissuun ja
ihanaista matkaa nauttikaa<3

Jamelia

Lensku kirjoitti...

Ihanaa matkaa teille<3! muutaman auringonsäteen jos raaskitte tännekin sitten puhaltaa... :D

Reija kirjoitti...

Matkakuumeenne alkaa olla jo korkealla! Ihanaa matkaa teille ja nauttikaa <3

Heli kirjoitti...

Heippa! Oli iso urakka, luin läpi koko sun blogin (eilen illalla alotin, luin puol yötä ja tänään jatkoin ja taas meni muutama tunti.. =D). Mielenkiintoisia juttuja, paljon ajateltavaa.

Rankkaa on tuo diabeteksen kanssa eläminen, pienet lapset, työt.. kaikki. Itellä jo aika isot lapset (8, 11, 13 ja 14v) mutta yhä vaan tuntuu että sirkus pyörii.. ja kyydistä meinaa välillä tässä pudota. Just nyt on kauhee ajatusahdistus aiheesta työ vai koti.. tää sun blogin lukeminen jotenkin autto asiassa. Kiitos!

Lisään sinut suosikkeihini. Tsemppiä ja voimia arkeen!!!

Heli

Tiina kirjoitti...

kiitos kaikki. :)

heli; onpas jotenkin jännä tunne, kun kuulee, että joku voi oikeesti haluta lukea MUN plokin läpi. :D kiitos piristyksestä. :)
toivottavasti sun ajatusahdistus helpottaa, jos mä saisin valita niin jäisin ehdottomasti kotiin. töitä kyllä ehtii tehdä. ellei sitten ole sellaista työtä josta oikeasti todella pitää. tai ehkä mä olisin eri mieltä jos mulla olis vielä mun entinen työ...