16. marraskuuta 2009

10 vuotta.


Käsittämätöntä, miten aika on kulunut nopeasti. Ei tunnu yhtään siltä, että siitä olisi niin pitkä aika kun lähdin laivalle ystävieni kanssa ja päätin tulla takaisin elämäni mies mukanani. :) Kaikkea mahdollista on näihin vuosiin mahtunut, välillä enemmän huonoa kuin hyvää. Yhdessä kuitenkin ollaan ja tällä hetkellä tulevaisuus näyttää hyvinkin valoisalta ja mielenkiintoiselta.

Vuosipäiväksi olin järjestänyt mini yllärin. Päätin, että aion leikkiä unohtaneeni koko päivän. Ei kuitenkaan edes tarvinnut huijata, mies kun oikeasti unohti koko päivän. :D
Normi meinigilla kului päivä, mies hioi koko pirttikaluston ja mä tein kakkuja, mitä nyt välillä kävin vammauttamassa sormeni hiomakoneen kanssa.
Viiden maissa mun Äiti tuli sovitusti meille, eikä ukko vielä siinäkään vaiheessa tajunnut. :D Kanyylihässäkän jälkeen toivotin hyvää vuosipäivää ja käskin vaatteiden vaihtoon. Meillä on tässä lähellä tosi hyvä lähiöravintola jonne vein miehen syömään. Just sopiva paikka juhlia vuosipäivää ja vähän muuttoakin, sinne kun tuskin tulee myöhemmin enää mentyä. Syötiin hyvin ja juteltiin lähinnä remontista. :D Ihanan leppoisa ilta.
Kotona Mummi ja lapset olivat sillä välin leiponeet vuoristopannaria ja leikkineet nukketeatteria, Alexkin oli esittänyt. Niilläkin siis mukavaa ohjelmaa.

Harmi kun ikivanhat kuvat on vaan paperilla, eikä skanneria kotona.
Olis ollut kiva laittaa kuva jossa ollaan vielä ihan pentuja.
Tässä kuitenkin kuva rengastushetkestä parin vuoden takaa.
4 kommenttia:

s u v i :) kirjoitti...

Suuret onnittelut ♥ 10 vuotta on jo hieno saavutus :)

Upea kuva!

Follow your dreams kirjoitti...

Paljon onnea ja monia ikimuistoisia vuosia lisää<3

On kyllä ihana kuva!

Jamelia

Johanna kirjoitti...

Onnea! :) Kaunis kuva teistä.. :)

SuurellaSydämellä kirjoitti...

Voih miten ihana kuva! Iloa ja paljon rakkauden täytteisiä vuosia lisää ! *herkistyy*