17. marraskuuta 2009

Kuume.


Kovasti tekis nyt mieli iloita ja olla positiivinen mutta ei vaan jaksa eikä pysty kun kuumetta pukkaa. Eilen alkoi eikä lääkkeet auta. Nukuttaa vaan ja niveliä särkee niin pirusti.
On siis vihdoin selvinnyt päivämääriä. Muutto olis nyt sitten viimeistään 6.12. Tai siis muutto on silloin, mutta avaimet saatetaan saada jo aikaisemmin, riippuen myyjän uuden asunnon kylppäriremontin valmistumisesta. Hyvällä tuurilla meille saattaa jäädä hetki aikaa remppailla ennen kuin tavarat joutuu kantamaan sisään. Ja vaikka ei jäisikään, ei mua harmita silti. Tää on aivan loistavaa, että ylipäätään päästään asumaan sinne päähän ennen töiden ja päiväkodin aloitusta. :)

Nämä viimeiset kolme viikkoa tulee varmaankin (onneksi!) hurahtamaan aika nopeasti. Tämä viikko tehdään loppukauppoja ja ensi viikolla täytyy sitten pakata lähestulkoon kaikki viimeisetkin kamat. Max kun pääsi vihdoin siihen napatyräleikkaukseen joka nyt sitten sattuu tietenkin muuttoviikolle. Onneksi se on jo tiistaina ja päiväkirurginen toimenpide, joten ihan kaikkea se ei sotke, mikäli kaikki siis menee hyvin. Jännittää jo, onhan kysessä kuitenkin leikkaus.

Tämäkin projekti vie mukavasti aikaa, kun tilat on pienet ja kerralla maalattavaa osuutta näin ollen tylsän vähän. :) Mutta hiljaa hyvä tulee ja niin muuten tulee, penkit näyttää jo hienoilta!

Pöydän palasia hiottuna:1 kommentti:

Reija kirjoitti...

Teillä koittaakin jo pian muutto! Jännää! En kyllä taida ennen sitä ehtiä sulle kampaajalle =o( Sen verran ohjelmaa nyt. Höh.