7. marraskuuta 2009

Kahvia kitaan,


ja samalla kerron mitä kuuluu. EI MITÄÄN. Tylsääkin tylsempää odottelua. Tullaan hulluiksi kaikki täällä. Lapsetkin jo niin odottavat ja jännittävät kun eivät tiedä mitä kaikkea on edessä. Otinkin tällä viikolla vähän lomaa niistä ja pistin rytmit kuntoon. Iltavuoroista huolimatta vein ne heti aamupalalle tarhaan vaikka en sitten kerennyt kotiin ennen nukkumaanmenoa. Miehen mukaan rytmitys on auttanut, seinähulluus on lieventynyt hieman. Sentään. :)

Pakkausprojekti seisoo tällä hetkellä. Ei jotenkin nappaa tehdä mitään kun ei tiedä edes muuttopäivää. Lähtö tuntuu niin kaukaiselta. Nyt se meidän myyjä on löytänyt asunnon itselleen, mutta ei sitten taas tiedä sitä, että milloin se asunto vapautuu. Täytynee vaan nyt asennoitua niin, että muutto sijoittuu joulukuun lopulle, kun tammikuun 4. on asetettu viimeiseksi päiväksi loppukaupoille. Sinänsä hyvä, että tässä on tylsiä iltoja edessä, tulee tehtyä noita projekteja valmiiksi. Peilipöytä on tosiaan valmis ja ensi viikolla alkaa pirttikaluston tuunaus. :) Ompahan sitten valmiita huonekaluja mitä käyttää kun päästään muuttamaan.

Jäljellä on enää viisi työvuoroa! Ihan mieletöntä. Tänään vieläpä edessä lähestulkoon pelkkää askartelua asiakkaiden kanssa. Meillä on töissä joulumielipaja projekti, joka haluaa muistaa yksinäisia vanhuksia jouluna. Käsittämätöntä kansaa meidän asiakaskunta, ketään ei kiinnosta. On hieno ja monipuolinen pöytä täynnä askartelu tarvikkeita, joulukuusi ym tunnelmaa, mehua ja pipareja, kortin teko on ilmaista, sekä innostava ohjaaja niin ei. "Ei mulla oo aikaa". Noh, enpä enää ihmettele, että ne vanhukset on yksinäisiä kun ihmisillä ei ole edes hetkeä suoda hyväntekeväisyyteen. Mutta palatakseni vielä omaan napaan, ensi viikon lauantaina on mun viimeinen työvuoro. Ja sopivasti kaveri järjestää tyttöjen illan silloin. Kuinka loistava ajoitus. :) Sitten mulla alkaakin kahden-neljän viikon loma, uuden työn aloitus kun saattaa viivästyneen muuton takia vähän siirtyä. Saankin lomailla kunnolla, itsekseni, koska päivähoito on taas niin monimutkanen juttu, että mun ei kannata pitää lapsia kotona. Joudutaan maksamaan tarhamaksut vaikka pojat ei edes olis paikanpäällä. :/

Tää blogikin on nyt vähän odotus- ja muutostilassa. Kuten ehkä joku on huomannut, niin en ole ihan niin aktiivisesti postaillut kuin ennen. Mut oottakaahan vaan, ensi vuonna ei jutusta tule loppua. :)


MUKSAA VIIKONLOPPUA.

6 kommenttia:

Hedelmäsalaatti kirjoitti...

Mä niin odotan sun lomailua, saadaan mun kiesi, eikun letti kuntoon. :D *jumputtaa pilemusaa*

Tiina kirjoitti...

joo niin moni muukin. :D

Lensku kirjoitti...

Jaksuja teille odotteluun.. Ottaa varmaan aikasti paljon pattiin. :/ Kun meitä ottaa jo se, ettei kämppää meinaa löytyä millään!!

Ihanat pojat kuvassa<3 Kivaa viikonloppua!!

s u v i :) kirjoitti...

Ihana kuva! :D ♥

Odottelu on varmasti ärsyttävää! Myötätunnot lähtee sinne suuntaan!

Follow your dreams kirjoitti...

Tsempit odotteluun<3

Ja hauskaa tyttöjen iltaa sitten;)

Jamelia

Heli kirjoitti...

No mutta nythän sulla on tosi hyvin aikaa sitten järkkäillä kaikkee valmiiksi muuttoa varten. Toivottavasti muuttopäivänne selviää pian!!