9. helmikuuta 2010

Esikoulu.


Jep, hakemukset ropsahti postilaatikkoon viime viikolla. Vastahan tuo oli vauva, vastahan mä vietin ihanaa kotiäidin elämää.. Mutta mutta, meillä on edessä iso päätös. Esikoulun kannalta nimittäin valittiin päiväkoti väärin. Tässä kävi niin, että siellä missä pojat nyt ovat, ei ole ollenkaan esiopetusta. Ja nyt sitten mietitään, että skippaisko poika koko esikoulun, koska tällänenkin mahdollisuus on meille annettu, vai joutuuko reppanat taas vaihtamaan hoitopaikkaa. Eilen kyselin Maxin omaa mielipidettä, ja se ei ainakaan vastaan pistänyt kun sanoin, että vaihto on mahdollista. Sanoi, että jospa sieltä saisi parempia kavereita kun tuolla ne ei niin välitä... Kävi vähän sääliksi. Ja tuli plussa vaihdon puolelle.
Tää on jotenkin niin hankalaa päättää. Nykyisessä päiväkodissa toimii täydellisesti ruokapuoli, Max syö muutakin kun ruisleipää, ekaa kertaa koko päivähoidossa olon aikana. Diabeteksen kanssa ne pärjää suht hyvin. Maxin ei ole pakko nukkua, se kun ei sitä tee päivällä. Sitten se luontoryhmä mikä siellä on on aivan loistava juttu, Max on ihan tohkeissaan siitä. Ja entäpäs jos Alex ei saakkaan paikkaa samasta päiväkodista johon isoveli pääsee, aamut kävelleen kahteen eri paikkaan, EI.. :-O Sitten taas en tiedä sulatanko sitä "hippimeininkiä" mikä siellä vallitsee, (kaveri keksi hyvän ilmaisun.. :D ) järjestyksen ystävänä kun haluaisin, että sovitut asiat pitää, jokaisella olisi oma lokero tms omille vaatteille. Lisäksi tuntuu, että varsinkin Max tylsistyy tuolla kun mitään ei ole pakko tehdä. Oma vikansa tietenkin mutta uskoisin, että jonkulainen ohjaus tekemisen pariin olisi ihan paikallaan.
Tänään mulla on sopivasti palaveri tarhalla. En edes tiedä mitä siellä käsitellään, toivottavasti ei diabetesta koska se vie aina ajan kaikelta muulta. Toivottavasti vähän selkeytyis ajatukset tänään.


5 kommenttia:

Follow you dreams kirjoitti...

Tsempit päätöksiin ja toiv. löytyy hyvä ratkaisu<3

Jamssi

Viivu kirjoitti...

Kohta se kuule jo menee yläkouluun :) Aika kuluu ihan käsittämättömän nopeesti!

Jeanie kirjoitti...

Isoja päätöksiä, mekin ootellaan päätöstä pääseekö Otso sinne taidepäiväkotiin. Toivon mukaan, odottaa kovasti. Tsempit valintoihin!

Anonyymi kirjoitti...

Olettepa ison päätöksen edessä. Oletko ajatellut ruotsinkielistä eskaria? Tsemppiä ja täältäkin päin voi kyllä kysellä neuvoa jos siltä tuntuu. Haleja.

Reija kirjoitti...

Kuinka meni palaveri? Ja pojat kohta menee jo armeijaan! Hienon näköistä on teillä kyllä.