18. toukokuuta 2010

Hupsista.


Tuli ihan vahingossa vähän pidempi kirjoitustauko. Syytetään kesää, miten ihanaa kun se on taas alkanut. Ollaankin nautittu kaikista vapaahetkistä ulkona, tuo meidän terassi on vaan niiiiiin loistava. Onneksi jollakin on joskus leikannut ja on rakentanut sen. :)
Terassilla loikoilun lisäksi ollaan myös saatu paljon aikaiseksi. Mies on raivannut kaikki takapihan villiintyneet puut, ja pieninyt ne polttopuiksi. Jos joku tarvitsee oksasilppua, niin sitä piisaa säkki kaupalla. :D Sitten ollaan haravoitu, siivottu, kitketty ja korjailtu. Nyt voikin mennä ulos ja katsella omaa pihaa ilman, että iskee ahdistus. Tooooosi paljon on vielä jäljellä, varsinkin villiintyneen ruohokukkapenkkiniitty-yhdistelmän tasoittelua ja kitkemistä. Tasainen tai edes vähemmän tasainen nurmikko olis haaveissa. Sen jälkeen vasta pystyn ajattelemaan tahdonko pihalle minkäänlaisia kasveja tai kukkia. Siihen asti kesäkukkia saa olla sen mun vanhan pyykkipadallisen verran. :)
Kukkaruukusta asiaan sitten. Käytiin tänään tutustumassa Alexin uuteen päiväkotiryhmään. Meidät otti vastaan mukava nainen, joka esitteli koko talon ja kertoili päiväkodin ja ryhmän toiminnasta. Alexin ryhmä vaikutti mukavalta, reilut tilat ja jämäkän oloiset opet. Syksyn ryhmässä 18 lasta. Selvisi myös että Persikoissa on vielä toistaiseksi myös lapsia jotka aloittaa samassa eskariryhmässä kuin Max. Hainkin siis Maxin nykyisestä päiväkodista mukaan tutustumaan. Lapset esiteltiin toisilleen ja ei kulunut kauaakaan kunnes alkoivat jo hippaa. Molemmat pojat olivat tosi mielissään uudesta päiväkodista ja Max selkeästi innostui heti potenttiaalisista kaveriehdokkaista. :) Myös mulle jäi hyvä mieli, ensi viikolla käydään uudemman kerran hengailemassa ja varmaankin joka arkivapaa mitä mulla on ennen syksyä jos ei mitään muuta ohjelmaa sille päivällä satu.
Ja vielä lisää hyviä uutisia. Mun ei tarvitsekkaan aamuisin viedä poikia eri paikkaan hoitoon, eskarit muuttaa syksyksi päätälolle. Ja vieläkin parempi uutinen, Max saa henkilökohtaisen avustajan itselleen! Päiväkodin johtaja oli kuulema näin toivonut. En pistä hanttiin. :)


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Muistan kun koko kapakka Kättärin liepeillä hurrasi meille, kun ensimmäinen lapsenlapseni oli syntynyt (käytiin vauvakatselmuksen jälkeen syömässä siellä ja mukavatunnelmaisesssa ruokalassa en malttanut olla ääneen kaikille kehumatta). Ja nyt se vauva jo menee eskariin!!!! Millainen viisas pikkumies meillä onkaan. Onnea syksyn uusiiin ryhmiin.

Reija kirjoitti...

Mukavasti meni teidän tutustuminen päiväkotiin! Kiva =o)