31. toukokuuta 2010

No niin.

Tupaantuliaiset juhlittu. Oli muksat iltamat vaikka ulkona olikin kylmä ja saatiin oleskella sisätiloissa. Vieraita saapui paikalle 18, eli osallistusmisprosentti oli ~40. :D Huono aika ehkä juhlia, kun keväällä kaikilla on kaikkea ja kutsutkin lähti ehkä turhan myöhään lapsellisia aatellen. Mitään erityistä ohjelmaa ei ollut, musiikkia ja ruokaa, joka onneksi riitti ja taisi kelvatakkin ihan hyvin. :) Jälkkäriä tosin olis voinut olla enemmänkin. :P Oli ihana nähdä ihmisiä joita muuten näkee niin harvoin ja se olikin kaikista mukavinta. Itseasiassa eilen jo puhuttiin, että syksyllä täytyy järjestää uudet bileet. :)
Onneksi tänään on iltavuoro, saan hiukkasen palautua ja käynnistyä rankkaan viikkoon rauhassa. Lapset vein jo tarhaan ajoissa kun piti palautella tuloselvityksiä ja muita lappuja. Mielenkiinnolla jään odottamaan minkä verran syksyllä lasten päivähoito tulee meille maksamaan kun 5 päivää muuttuu 4 päiväksi viikossa ja Maxin maksulliset hoitopäivät on alle 5 tunnin mittaisia.
Tosiaan, jotenkin ahdistava viikko tulossa. Monta iltavuoroa ja kaikkien niiden aamut menee asioita hoitaessa. Huomennakin täytyy heti kahdeksalta olla uudessa päiväkodissa diabetesta opastamassa. Keskiviikoksi on sentäs luvassa mukavaa, Äiti tulee tänne ja käydään vähän shoppailemassa. Perjantaina täytyy korvata lapsille sitä, ettei olla koko viikkoon nähty. Jos vaan ei sada niin lähdetään illaksi luontoretkelle tuonne saaristoon. Ja jos sataa niin sitten täytyy keksiä joku muu kiva mitä voidaan yhdessä tehdä. Viikonloppu mulla onkin seuraavaksi vapaa, vieläpä pitkä sellainen. Täytynee pitää se mielessä ja laput silmillä posottaa viikko läpi.


3 kommenttia:

s u v i :) kirjoitti...

Ihanat kuvat :) Kiva kuulla, että bileet onnistuivat hyvin! Ja tsemppiä viikosta suoriutumiseen ;)

Follow your dreams kirjoitti...

Kiva et oli hyvät bileet:)

Jaksuja työviikkoon<3

Jamssi

Anonyymi kirjoitti...

ei kai kukaan saanu kahta grillimakkaraa????
T:mikko