4. kesäkuuta 2010

Retkellä.


Käytiin eilen retkellä paikassa, jossa olen perheeni kanssa viettänyt monta kesää joko mökkeillen tai sitten partioleirillä. Ihanat muistot tuli mieleen kun veljeni kanssa muutama viikko sitten mietittiin mitä kaikkea siellä puuhasteltiin. Päälimmäisenä muistossa uikkarit, pelastusliivit ja kumisaappaat. Oiva varustus viettää koko päivä meren rannalla. :D
Kalastus ilta-auringossa, nokkoslettukestit grillillä, tapettu kyy, sauna ja loputon uiminen, metsämansikat ja ketunleivät, itsensä ähkyyn syönyt koiranpentumme, uunissa hyppivä lahna, kylään päässeet kaverit, Äidin paistamat ahvenet, joutsen pariskunnat, jätskit kauppa-autosta, maitokärryrallit, puumaja... Kaiken tämän tuo mieleen lokin kirkuminen. :)
Yllätyin itsekkin kuinka fiksu olin eilen kun kerroin lapsille kaikesta mitä nähtiin. On ainakin luonto-oppi jäänyt päähän jos ei muuta. :D Pojat oli ihan innoissaan ja seuraava missio onkin vuokrata mökki viikonlopuksi. Oispa aika loistavaa jos homma toimisi ja saisin pojille edes murto-osan samanlaisia muistoja joita itselläni on...


5 kommenttia:

s u v i :) kirjoitti...

Ai että ♥ Täydellistä.

Anonyymi kirjoitti...

spede, menitte ilman meitä !!!!!

Tiina kirjoitti...

pääsee sinne uudestaan dorka.

Hedelmäsalaatti kirjoitti...

<3

Hei liitys Blogloviniin (ja Lode kans jos luet tätä). Ois niin paljon helpompi seurailla teidän kirjottelua, kun tulis samalla uudet kuulumiset kun muut logit lukee. Tai sit mä liity sun puolesta.

sanna kirjoitti...

Ihania kuvia luonnosta ja retkestänne. Itsellänikin on paljon kauniita muistoja ja kokemukia luonnosta ja yritän opettaa ja siirtää niitä omille tytöilleni.