20. kesäkuuta 2010

Aamukahvilla.Pakko kirjoittaa jotain. Häiritsee, kun ensimmäisenä plokissa on oksennuspostaus. :D Siispä höpöttelen vähän kuulumisia.

Loma. Se on nyt sitten tältä kesältä vietetty. Oli ihana mökkireissu, ja loppuviikko kotona sujui tehokkaissa merkeissä, eli olen tyytyväinen saldoon. Tietty olis voinut lomailla pidempäänkin, mutta onhan se kesä ens vuonnakin, toivottavasti säiden puolesta parempi. Enkä tosiaan ala murehtimaan loman lyhyyttä, itseasiassa kalenteri on jo aikasta täynnä kaikkea mukavaa kesäpuuhaa töistä huolimatta. Heinäkuussa meillä on töissä vielä hieman eri aukioloajat ja se yhdistettynä Miehen lomaan tuo iloa kesäiltoihin. Ja mulla on kolmen viikon tauko tarharallista, tykkään. Saan aamulla ajatella vain itseäni ja hilpasta töihin ilmaan minkäänlaista hässäkkää.

Blogi. Onko kellään mulla tökkinyt viime aikoina? Kuvien lataus on välillä ihan mahdotonta ja sitten tämä tallentaa postauksia moneen kertaan kysymättä mitään ensin. Välillä on mahdoton kommentoida muiden postauksia, kun ei vaan mene läpi. Valitettavasti emme voi jne.. Super ärsyttävää. Ja sitten joskus kuvat ladattuaan, teksti tulee alleviivattuna eikä sitä viivausta saa pois. Mistä sekin johtuu.. Joo enkä myöskään tykkää tuosta uudesta ulkoasu toiminnosta, ei se tottele, joten tää blogi tulee olemaan samalainen ikuisesti. Tylsää. Tämäkin postaus vaati aikansa ennen kun tuli oikean näköisenä ulos vaikka tein kaiken samoin kun aina ennenkin. Ja vikahan on siis selvästä bloggerissa, ei suinkaan käyttäjässä. :D

Muksut. Maxilla heiluu hammas! Sitä jännittää niin kovin että millon se irtoaa. :) Hammaskeijusta se tiesi jo ennen kun kerrottiin, kyseli, että paljonko se tuo rahaa. Ja, että mitä jos hammas irtoaa mökillä, tuleeko keiju sinnekkin? :D
Masse on reipastunut entisestään. Se on niin huippu kiltti. Avulias, itsenäinen, huolehtiva, rauhallinen. Osaa jo niin paljon kaikkea.
Alexkin on rauhoittunut hieman keväästä. Vaikka on se kyllä kovapäinen kakara.. Tällä hetkellä suurin ongelma sen kanssa on veljen kiusaaminen, ihan tahallaan ärsyttää, hakkaa ja rikkoo.
Nyt ollaan saatu pikkuhiljaa palautettua päiväunia takaisin, tyyppi nukkuu ainakin muutamana päivänä viikossa, riippuen siitä monelta on herännyt ja mitä on päiväohjelmassa.
(Ei kyllä uskois, että noiden äiti on kampaaja, kunnon heviletit..)

Tänään. On luvassa järjestyksen palautusta. Täällä kotona nimittäin. Mies on pelaamassa joten eipä tässä parempaakaan tekemistä ole kuin laittaa koti kuntoon arkea varten. Vaikka ehkä se on turhaa kun edessä on kaksi iltavuoroa ja kolmen kopla kolmisteen kotona... Ja pihatyöt jatkuu tänään, tietenkin. :) Aion siirtää noita perennoja, saa nähdä kuinka käy. Aion kuitenkin kokeilla ennen kun ostan uusia taimia.

Tässä vielä kuvaa
auringonnousta mökin rannalla.4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sydämenjäytämiskuvia...

Tiina kirjoitti...

joo. kauheita... :´(

Heini kirjoitti...

Tsempit töihin! itellä loma vasta eessä ja pähkinkin yhä, että pidänkö 4 vai 2 vkoa.. mulla on 2 palkallista ja 2 palkatonta, enkä osaa päättää pärjätäänkö puolen kuun palkalla. Tylsää se tietty on lomalla kitsastella, mut toisaalta loma on aina lomaa.

Helikaroliina kirjoitti...

Hih, mullakin on viikko ennen ja viikko jälkeen oman parin viikon loman vapaata tarhareissuista ja se tuntuu melkein lomalta sekin, siis se vapaus, saa huolehtia vain itsensä valmiiksi :)

Mua kans ärsyttää, kun kuvien lataaminen on ihan älyttömän hidasta ja muutenkin välillä tää tökkiin, johtuu varmaan kyllä osittain tästä nettitikustakin...

Ihanaa juhannusta teille!