22. kesäkuuta 2010

Kotia.Sunnuntaina oli niin ihana päivä.
Sain kaikessa rauhassa siivota kun
pojat leikki ulkona radiopuhelimilla.
Otin samalla muutaman kuvan.
Yksi asioista joista en pidä meidän keittiössä
on nämä avokulmahyllyt.
(Toinen on karseat kuviolasiovet.)
Joutuu siis täyttämään ne roinalla. :D10 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Oi, kun on nättiä. <3

Nuo avohyllyt ovat ylipäätään vähän haasteellisia; jotain pitää laittaa muttei missään nimessä liian paljon krääsää. Meillä on keittiössä avohyllyjä ihan liikaa, tuo maustehyllykin saisi olla ovellinen niin saisi oikeasti ne mausteet sinne - näkyville kun en kaikenmaailman sitruunapippureita ja jauhelihamausteita kaipaa. :D

Heli kirjoitti...

Teillä on niin nättiä ja siistiä!!! Tykkään tosi kovasti noista keittiön tasoista. Ja noista lusikka- ja haarukkanaulakoista. Ja monesta muustakin jutusta!!

Ruusa kirjoitti...

VOi miten siistiä teillä..

Ihanaa pirtsakkuutta tuo nuo punaiset ja ripaus sinistä :)

Erityisesti iskin silmäni tuohon sydän-emalimukiin...voi tuollaisen niin haluaisin..Mulla on 2 erikokoista kulhoa tuollaista samaa sarjaa :)

Lämmintä juhannusta!

Hedelmäsalaatti kirjoitti...

Heeiii, sullahan on mun sydänkannun pari, tommonen kupponen ! En oo aikasemmin sitä huomanu, onks uusi ?

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Eksyinpä sattumalta tänne sinun blogiisi :) Ihanan keittiön olet saanut laitettua!

Tuo verho on musta tosi kiva, vähän samantyylistä itsekin keittiöömme. Saanko kysyä miten olet sen tehnyt, onko rullan sisällä jokin rima tukemassa? Entä yläpuoli, pysyykö pelkillä nipsuilla suorassa vai onko sielläkin jokin tukirima? Mä olen aika käsi käsitöissä, joten siksi olisin kiitollinen neuvoistasi :)

-Katja

LODE kirjoitti...

Kävin lukemassa kaikki viimeaikaiset kuulumiset. Aina yhtä vimpanpäälle ! Mukavaa lukea, että teille kuuluu hyvää ja kyllä täytyy sanoa, että ahkerampia talonlaittajia saa hakea -huh mikä muutos pienessä ajassa ja hermot ilmeisen kasassa edelleenkin. Nostan hattua parin pikkurempan tehneenä ja nähneenä, en ole ehkä ihan omakotiasuja siis toisinsanoen =D !!

Terkkuja koko köörille. <3

Tiina kirjoitti...

kiitos kaikille ja ihanaa juhannusta teillekkin. <3

sydänkuppi ei ole uusi, mullekkaan, :D vaan kulkenut mukana kotoa muutosta asti, mistä lie alunperin meidän perheeseen tullut.

katja, verho oli ihan super helppo tehdä. yläosa on vaan ommeltu ja nipsuilla kiinni. alaosan sisällä on iso ja kova pahvirulla, jostakin julisteesta vai olikohan maton sisällä. :) jeesusteipillä kiinnitin kankaan siihen ja rullasin sen verran ettei näy. :D rusetit ompelin jälkeenpäin pitämään rullauksen kasassa. hommaa helpotti kyllä sekin, että kangas oli valmiiksi tasan saman levyinen kuin ikkunakin.
kivaa kun löysit tänne ja jätit viestiä. :)

s u v i :) kirjoitti...

Tykkään niin paljon! Avohyllyt on kyllä aivan turhat, meilläkin joskus ollut. Mutta sulla on sentään kivoja tavaroita niihin ;)

Amalia kirjoitti...

ai vitsi, tämä hyytynyt bloggaaja on ihan missannu nämä ihanaiset kuvat!!!
Mullakin on ollut kokoelma "keittiönpunaisia", näyttivät kuvissasi niin kivoiltani, että taidan kaivaa vaihteeksi taas esille!

Reija kirjoitti...

Ihanan näköistä ja todella siistiä!