27. kesäkuuta 2010

Tyyttis.


Juhannus ei suinkaan sujunut näin lokoisissa merkeissä.Mutta ihan mahtava se oli. Aatto aamuna ei kiirehditty mihinkään ja muutaman kahvikupposen jälkeen suunnattiin torille. Ostettiin mansikat, herneet ja uudet perunat. Lisäksi käytiin "tuhlaamassa" tuparilahjaksi saadut lahjakortit sokkarilla, ostettiin vaatetta mulle ja miehelle. Plantagenista haettiin muutama kataja ja kiviä peräkontillisen verran joutomaalta. Ruokakauppaan oltiinkin sitten menossa 20 minuuttia liian myöhään. Eli se niistä ihanista juhannusruuista joita piti laittaa. :D Kuvittelin, että ruokaa saa yhteen asti kun muutkin kaupat oli jopa kolmee auki. Aattoruokailun korvasi kyllä Mummin tarjoilut, täydellistä. :)~~ Oltiin siis mummilassa aatto, siellä oli myös veli perheineen. Muksa ilta, vaikka sadetta sai pidellä sisätiloissa.
Eilen jatkettiin etupihan kunnostusta. En olisi ikinä uskonut kuinka paljon yhdessä päivässä voi saada aikaiseksi. Isoin ryteikkö on nyt täysin putsattu ja puut kaadettu. Muutama säkki multaa ja ruohonsiemenet niin se on siinä. Sitten se omituinen kolmio, se on jo täysin valmis. Rehotuksen tilalle tuli kiviä ja muutama kataja. Toisen naapurin raja on siistitty ja pensasaidan aukkoihin istutettu uudet pensaat. Reunusta vielä "kivitetään" ja pensaiden juurelle haluan maksaruohoa. Tänään jatkuu hommat, viimeistellään näitä kahta kohdetta. Terassin rakennus ja toisen naapurin raja jäänee tulevaisuuteen, tai ainakin se terassi. :D Hitto kun ei rahat riitä ihan kaikkeen vaikka intoa olis laittaa. Postailen uudistuksista ensi viikolla. Ja hei,

VIELÄ EHTII MUKAAN ARVONTAAN!


1 kommentti:

Reija kirjoitti...

Kuulumisia kävin lukemassa ja myöhästyin arvonnassa, höh. Teillä ollut mukavan leppoisa juhannus. Ihanaa kesää teille. Itse pidän reilun kuukauden nettitauon, joten tulen taas elokuussa lukemaan kuulumisianne!