17. toukokuuta 2011

Viikko X.


Hei, hyvin menee!

Innostuin päivittämään tätä kun kuulin kysymyksen -Ootko laihtunut? :)
Joo, oon mä, mutten kuvitellut, että sitä kukaan huomaa. Vaikkakin ostamani kokoa liian pienet farkut menee jo heittämällä päälle. \o/
Ihan oikeastaan huomaamatta kiloja on hävinnyt muutama siitä mihin viime päivityksessä jäin. Avaintekijöitä lienee hyötyliikunnan reilu lisääntyminen, koirani ihananainen pitää hyvin huolta Äitin lenkeistä + työmatkapyöräily. Ja annoskoko, hyvin on massu tottunut siihen, että vähemmälläkin tosiaan pärjää. :D Sen tässä on myös huomannut, että mun on ihan turha yrittää syödä mitään tiettyä tai jättää jotain pois ruokavaliosta. Kaikkea saa syödä mutta sopivasti. Paaaaljon helpompaa.
Flädää piisaa vielä, ja tulee aina piisaamaan. Mut jos nyt pari kiloa vielä lähtis niin oisin aika tyyttis. :) Just tälleen huomaamatta ja ilman ekstra ponnisteluja. :)
5 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Onnea saavutuksesta!!
Silloin kun meille tuli toi isompi noista koirista, aloin lenkkeillä. Ja mä olin luovuttanu taistelun laihiksen kanssa.. mutta koiran ansioista alkoi se säännöllinen liikunta ja multa putos ihan vahingossa vissiin peräti 6 tai 8 kiloa!! Se oli kyllä aika ällistys itellenikin kun sen tajusin. Edelleen tahtoisin -5kg mutta en oikein oo tehnyt asialle mitään, joten.. ;)

Ruusa kirjoitti...

GOOD FOR YOU!!
Meitsi on vaan lihonut, mutta oma vika.. :/ Harmi kun ei allergian vuoksi voi ottaa koiraa, pitää yrittää saada mies lenkille ;)

Kivaa viikkoa!

Niina kirjoitti...

Hei mahtavaa!!:) Ei sovi mullekkaan mikään tietty noudattaminen,kaikkee sopivasti ja mistään ei tarvi kokonaan luopua!

Kiva uus yläbannri!

Muksaa viikkoa! <3

Hebe kirjoitti...

Onnea!!! :)

Reija kirjoitti...

Eikö olekin mahtava tunne! Siitä tulee niin hyvä mieli =o)

Pitkästä aikaa lukemassa kuulumisianne. Ihanaa loppuviikkoa <3