27. syyskuuta 2011

Iloiset suomi naiset.


Jep. Tallinnan reissu takana. Tässä pikanen reissurapsa. Ihan mahtavaa oli, vaikka hiukan porukka jakautuikin erinäisiin osiin. Kaipa se odotettavissa kun meitä oli kuitenkin 9 naista reissussa.

Lauantaina matkattiin lahden yli täpötäydellä viikkarilla. Oli mukava lähtöaika kun ei tarvinnut herätä viideltä aamulla ehtiäkseen satamaan.

Perillä ilma oli lämmin ja aurinkoinen, kuinka loistavaa! Nakattiin matkalaukut hotellille ja mitäs muutakaan me tehtiin kun lähdettiin shoppailemaan. Useampi tunti siinä vierähtikin ja löytöjä tehtiin. Syöminkien kautta hurautettiin taxilla takasin hotellille jossa meitä osa porukasta jo odottikin.

Nuutuneet shoppaajat taikoivat itsestään bilekuntoiset ja matka jatkui taas. Oluthuoneen kautta yökerhoon joka oli muuten jees mesta, mutta siellä soi vaan viropop. :D Puoli kuudelta aamulla kylläkin vasta kotiuduttiin joten ilmeisen hauskaa oli. :)

Aamulla kymmeneltä kello herätti aamikselle, ja sitten olikin jo aika luovuttaa huone. Jätettiin tavarat kuitenkin vielä hotellille ja painuttiin takasin shoppailemaan. Tällä kertaa ajeltiin taxilla vähän kauemmas isoon ostoskeskukseen jossa olisi voinut viettää koko päivän... Ja taas tehtiin löytöjä. Budjetti piti muuten, mutta viimeset kahvit sponssas kaveri. :D


Löysin iki-ihanan farkkuhameen ja pari täydellisen mallista t-paitaa, pehmosen villatakin ja sekin sellasta mallia mitä olen jo pitkään himoinnut sekä talveksi uuden kaulahuivin.


Pojille toin tuliaisiksi pitkät vaahtokarkit ja herofactoryt, ja hyvät tulkkarit olikin. Mies sai Kaiken. (punaviiniä.) 

On kyllä ollut parhautta aloittaa viikko vapaapäivillä, olen saanut rauhassa toipua matkaväsymyksestä. Paitsi tänään on kyllä tullut riehuttua noiden huonekalujen kanssa, mutta siitä lisää myöhemmin. ;)


4 kommenttia:

Elämää äitinä kirjoitti...

Varmasti piristävä reissu! :)

Ja shoppailu on niiin ihanaa varsinkin jos tekee löytöjä!

Niina kirjoitti...

Mikä iso ostari?!
Kävin kans Tallinnas viimeksi kesällä ja uus reissu ois kiva tehdä pian ja olla pari yötä siellä et ehtis vähän kauemmakskin!

oIkein mukava kuuloine reissu teillä ollut!

Jamelia kirjoitti...

Kivalta kuulosti reissunne:)

Muksaa viikkoa<3

Jamssi

TIINA kirjoitti...

http://www.roccaalmare.ee/?setlang=fin

tuolla oltiin. :)