6. syyskuuta 2011

Mukavuuksia.


Parhautta tää uusi elämä. Kaksi viikkoa nyt putkeen alkanut maanantai ja tiistai vapaalla. Vastapainoksi työpäivät on olleet täynnä töitä, eli alku on mennyt just niinkun suunnittelinkin. ;)
Alexille on tehnyt niin hyvää tämä rauhallisempi arjen tahti. -Äiti koska meillä on MEIDÄN vapaapäivät? Inana. Eikä me edes tehdä mitään erityistä sen kanssa. Ollaan vaan ja hoidetaan kotiaskareita, käydään ulkona ja tehdään yhdessä ruokaa. Uusi puolikin miekkosesta on löytynyt. Se on aina ollut niin kiinni Maxissa, että omaa tekemistä on ollut vaikea keksiä. -Mulla ei ole mielikuvitusta! Vaan nyt on mielikuvituskin löytynyt. Tuolla suhailee tälläkin hetkellä hotwheelsit kauheeta vauhtia pitkin kämppää. :D Muutenkin poikien ero on tehnyt hyvää yhteiselolle. Niillä on ihan superhauskaa keskenään, keksivät leikkejä ja riekkumisia kahdestaan ihan eri tavalla kuin aikaisemmin.


Tykkään siitäkin, että meillä alkaa olemaan taas aina perussiistiä. On se vaan toista kun saa rauhassa hinkuttaa puoli päivää taloa puhtaaksi. Eilenkin piti vaan olla, mutta tulipas sitten pestyä ikkunat ja pestyä ja lyhennettyä olohuoneen verhot. :) Pikkuhiljaa olen alkanut pesemään kaikkia kodin tekstiilejä. Kohta täällä on ihan kaljua. :D En vaan viitsi laittaa puhtaita vielä takaisin vaan odotan tulevia kekkereitä. Sitten on ihanaa kun kaikki on vimpanpäälle.


Suuremman luokan syysbileet on siis tiedossa, aivan mahtavaa, että kaikki paitsi yhdet kutsutut on tulossa! Ja jäävät yöksikin. Saa nähdä mitä siitä tulee, ei täällä ole ennen yöpynyt 20 ihmistä. :D Pojat lähtee koko viikonlopuksi Mummin kanssa touhuamaan. Ei malttas odottaa.. Menu on suunniteltu ja soittolista tehty. Kampausaika kampaajalle on varattu. Uusi paita pitäs vielä käydä metsästämässä uusien farkkujen kaveriksi.

Kampauksesta tuli mieleen,
että mulla on taas pitkä tukka!
Vähän raidoitettiin omaa ja jatketta, tulipas niin paljon parempi!


Kohta nää lähtee kauppaan hakemaan viikon ruuat ja
apteekissa ja postissakin pitää piipahtaa.
Viikonloppuna saankin sitten toisen kummilapsen,
palaillaan niissä merkeissä!


6 kommenttia:

Jamelia kirjoitti...

Kiva sun uudet hiukset:)

Kuulostaa hauskoilta noi bileet
kans;)

Jamssi

Elämää äitinä kirjoitti...

Ihana tucca!! Mulla on kans haaveena pidempi, kaippa toi tuossa kasvaa kun ei ihan oo varraa pika kasvuun! ;)

Sari kirjoitti...

ihanat hiukset <3 Ja ihanaa kun on välistä aikaa siivoillakin ihan rauhassa =)

Hebe kirjoitti...

Kuulostaa niin ihanalta! :) Ja toi tukka on älyttömän hieno, tuli itelläkin pitkästä aikaa ikävä blondia :D

heidi

Linda kirjoitti...

Hieno tukka! :)
ja ihana toi "meidän vapaapäivät" ♥

Bileet kuulostaa hauskoilta!

(oothan muuten huomannut että nyt kun oon menny salasanan taa, tohon blogilistaan ei enää päivity vaikka päivittelenkin?) ;)

TIINA kirjoitti...

kiitos, tukka on ♥

linda, laita mulle uus kutsu!