13. lokakuuta 2011

Jatkoa..


Pitäsköhän ihan laittaa blogi hyllylle. Tuntuu ettei saa tänne mitään aikaiseksi. Ei saa kyllä muutenkaan. Näkisitte mikä kaaos esim täällä kotona on. Pyykkihuolto on ainoa mikä pelaa. Mutta ne paritetut sukat on edelleen kopassa olohuoneen sohvalla... Kun jostain saisin nyt energiaa ja liikeradat kuntoon niin ehkä sitten. Paitsi samalla kun en kykene mihinkään on myös evvk fiilis. Kun ei kukaan muukaan täällä niin miksi hitossa minäkään. Missähän vaiheessa menis yli jos antais vaan kaiken olla?
Syyslomasta on näin ollen tulossa siivousloma, kuinka ihanaa! No eipä paljon haittaa kun fleguilun takia mitään reissuakaan ei ole suunniteltu vaikka Mies sai sekin muutaman päivän vapaata. Ollaan sit kaikki yhes koos keskenämme tääl kaatiksella. Aurinkoista ja mieltä ylentävää. Jes.

Tähän on tultu.
No ei vaan sentään.
Kuva on siltä ajalta kun makkaria uudistettiin.
Siitäkään en ole jaksanut kertoa. :/


Toi selkä kiukkuaaa edelleen. Naprapaatti sai kyllä nikamalukon auki, mutta urheiluhierojaa tarvitaan avaamaan lihaskramppi joka on ison selkäfileen alla olevassa lihaksessa. Eli ei siis auta vaikka pakottaisin Miehen möyhimään selkää. Eikä onneks paljoo v*tuta se, että sain ajan vasta lauantaille. Kärvistellään siis edelleen.
Oli ihan kauhea pettymys sillon tiistaina kun kävin niksauttajalla kun selkä ei tullutkaan kuntoon. Olen niiiiiiin kyllästynyt tähän. Ja kohta varmaan jonkun syöttöporsaan kokoinen kun jos on mahdollista, en liiku millimetriäkän. Vaakataso on paras asento. Sen takia jää ihan perusaskareet ja sen myötä vähäinenkin liikkuminen kokonaan. Lenkkeilystä ym nyt puhumattakaan. Itku silmässä olen kyllä vetänyt edelleen työmatkat pyörällä, siihen en taivu, että maksaisin enemmän kun tienaan bussimatkoista tohon parin kilometrin päähän.
Sen verran päätin tänään aktivoutua, että leivon töihin perinteisesti lomapiirakkaa. Pitää niitäkin raukkoja vähän hyvitellä kun olen kiukutellut siellä kohta kolme viikkoa. Kuinka ne huokaiseekaan helpotuksesta kun valittaja jää 11 päiväksi pois töistä.

On muuten erityisen hyvä resepti, kokeilkaa:

Pohja:
2 munaa
2dl sokeria
2dl maitoa
1dl voisulaa
4dl jauhoja
2tl leivinjauhetta

Päälle marjoja tms.
Mitä kirpeämpiä, sen parempi.
Puolukoita, raparperia, punaviinimarjoja tms.
Tänään laitan raparperia, omppua ja kookoshiutaleita.

Näiden päälle riputellaan vielä murotaikina:
50g voita
1dl sokeria
1dl jauhoja

Uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia.

NAM

Edit.
Ohjeesta siis tulee pellillinen.



10 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

:(

Jaksamista ja voimaa! Toivottavasti pian kivut helpottavat ja pääset taas nauttimaan arjesta.

Eikä sen kodin tarvitse (eikä se voi) olla aina tiptop. Siitä ei pidä ottaa stressiä.

Taikku kirjoitti...

Tsemppiä sinne ja kivaa lomaviikkoa! Meil on kuule samanlainen kaaos, en oo jaksanut, ehtinyt, vitsinyt tehä tällä viikolla kotona iltaisin kuin ruokaa. Ei meilläkään kukaan muu tee mitään.. hirveen huudon ja komennuksen jälkeen saattavat hampaita kiristellen ja itkua tuhertaen raivata tavaroitaan! Viikonloppuna ois koitettava sit siivota ja pyykätä. Sellaista se vaan on. Sit jos on jotain menoa niin kaaos vaan syventyy..Nautiskelepas lasi jotain hyvää ja nosta jalat pöydälle. Tulee ne siivoukset sit taas tehtyä! :)

Unknown kirjoitti...

Jaksamisia ♥

Suosittelen kokeilemaan osteopaattia. Oma selkä ja niskat olivat olleet jumissa jo reilu kymmenen vuotta, hierojalla käynti auttoi vain muutamaksi päiväksi ja taas olin jumissa. Nyt kävin keväällä osteopaatilla kahdesti ja jumitukset ja kolotukset olivat tiessään monen kuukauden ajaksi!

Minna kirjoitti...

Täällä ilmoittautuu kans yksi selkävaivainen, jota ei kiinnosta sitten mikään, ei edes ne pyykit :O) Eilen mulla todettiin noidannuoli ja lepäillä pitäis kans ja nappia naamaan menee ihan kiitettävästi! Hyvältä kuulostaa tuo ohje, tarviipa kopsata se ja kokeilla joku kerta :) Koita jaksaa ja parannella selkä kuntoon! <3

Heli kirjoitti...

Lopettaa ei saa. Tämä on määräys. Meitä on kato muitakin, joilla ei huusholli kiillä ja sieltä täältä kolottaa. Muista että jaettu vitutus on vain puolikas vitutus!! Mut toivon toki silti, että pääset selkäkivuista. Pitkään kestävällä kivulla on kyllä todella ahdistava vaikutus mieleenkin. Tsemppiä!!!

Miia kirjoitti...

Eihän me nyt sun anneta lopettaa. Tänäänkin tuollaisen herkkureseptin meille tarjoat. :) Mä podin muutama vuosi sitten selkääni vuoden ajan, tiedän mistä puhut. Toivottavasti sinun selkävaivasi hellittävät pian ja saat taas nauttia siivoamisesta ja mistä vaan, liikkuen ja tehden normaaliasioita. Voimia!

Taikku kirjoitti...

Heip, haastoin sinut haaveilemaan!

Reija kirjoitti...

Jaksuja sinne <3 Jos pidät vähän taukoa ja katsot sitten jos innostut taas päivittämään blogia =o)

Saara kirjoitti...

Jaksamisia! <3 Toivotaan, että selkävaivat pian helpottaisivat!

Älä lopeta! :) Pidä taukoa ja jatka sitten, kun siltä tuntuu.

Mullakin on tässä lähiaikona väliin tuntunut etten jaksa blogia ollenkaan. Osa valmistuneista vaatteista ja muistakin jutuista jäänyt bloggamatta. Koti on väliin ihan sekasorron vallassa ja yötkin pienen kanssa yhtä hulabaloota. Eteenpäin mennään ja blogataan, kun jaksetaan ja hyvältä tuntuu. Tykkään blogistasi ja kommenteistasi joita olet minulle jättänyt. :)

TIINA kirjoitti...

kiitos ihanista viesteistänne. selkä on poikki edelleen, ei auta edes vahvat kipulääkkeet. (?)
tsemppiä vaan teille muillekkin jotka selkäkivuista kärsivät, on tää aika pelottavaa kun mikään ei tunnu auttavan. koko muu elämä on ihan jäissä tän asian takia, en jaksa innostua mistään.
mutta kyllä mä palaan taas jauhamaan roskaa kunhan pystyn ajatella jotain muutakin kuin kipua. tai sitten mä tuun jauhamaan kivusta taas. :)