15. marraskuuta 2011

Täällä taas.


Jospa koittais palata blogilandiaan päivittelemällä kuulumisia. Joko tää loppuu alkuunsa tai sitten seuraa romaani.

Aloitellaan työjutuilla. Kiirettä on pitänyt ja marraskuu on ollut täynnä kaikkea vähän erilaista. On ollut paljon  koulutuksia ja sain työkaverini kanssa kunnian tehdä mallit meidän ketjun uusiin mainosjulisteisiin, huih mikä vastuu ja jännitys. Molemmat tehtiin kahdet hiukset, suunniteltiin meikki ja vaatteet yhdessä. Pelottavinta oli se itse hiusten teko, väri ja leikkaus, idea. Oli pakko onnistua täydellisesti! Lähes tyytyväinen olin lopputuloksiin ja itseasiassa kuvauksissa hämmästelinkin sitä kuinka hyvältä MUN tekemät hiukset nayttikään. :D Itse kuvaukset oli paikallisessa sisustusliikkeessä, Vivantessa, tai sen kupeessa olevassa hotellihuoneistossa. Mahti puitteet. Kuvaukset meni ihan nappiin, mallit, joista yksikään ei ollut ennen mallintöitä tehnyt, oli aivan loistavia. Itselle ainakin jäi tunne, että saatiin todella hyviä kuvia, ja taisi ne meidän isot pomotkin olla ihan tyytyväisiä. Uskomattomat kehut ainakin saatiin illalla. *Ylpeä!*
Itse yritin välissä ottaa kuvia kulisseista, tässä vähän tunnelmia:Terveys. Niih.. Pojat on molemmat olleet pikku räkiksissä. Ensin Max ja sitten Alex. Ei mitään suurta, ei edes kuumetta. Onneksi. Maxin DB hommelit on tasaantuneet, ei suurta draamaa tuon sairaalareissun jälkeen.
Itsellä kesti se selkäkipu pahana noin puolitoista kuukautta. Loppui siihen kun lopetin annettujen jumppaliikkeiden tekemisen ja nappien napsimisen. (?) Toissa viikonloppuna kyllä niksautin sen uudestaan kun olin talkoissa kaverin luona ja viimeviikonloppuinen lätkämatsissa istuminenkaan ei kyllä hyvää tehnyt. Kipuilee siis edelleen, ei vaan niin pahasti tällä kertaa. Jäykkyys ahdistaa, on inhottavaa kun ei voi liikkua normaalisti. Ei voi tehdä oikein mitään normaalisti kun aina se kipu jäytää tuolla jossain ja oikea puoli lantiosta on jumissa.
Räkäset ja selkävammaset onkin viettäneet aikaa olkkarin lattialla: :D


Koti. Ei mitään uutta. Ei mitään kivaa sisustusrintamalla. Ei jaksa, ei raaski, ei innosta. Just ja just pysyy kämppä kasassa ja siitä saa kiittää vaan mun arkivapaita.
Poikien lelut sain siivottua kertaalleen. Reipas läjä lähteekin tällä kertaa Afrikkaan asti kiertoon.

Joulu. En tajua miten ihmiset voi nyt jo vouhottaa niin täysillä joulusta. Koristella kotia jne. Oon ihan kade kun fiilis on hukassa. Meillä ei ole vielä edes laitettu talvivaloja. Vaikka se on kyllä työn alla. Käpyjen maalailu oli vaan odotettua hankalampaa. :D Yhden ihanan idean bongasin netistä joulua varten, en tiedä vielä jaksanko itse ommella vai tilaanko "kaverilta". :) Vitsit musta on tullut tylsä!!
En edes tiedä missä vietetään joulua, kenen kanssa eikä yhtäkään lahjaakaan ei ole vielä hankittu. No onneks on reilu kuukausi aikaa.

Menot. Uskomatonta, mutta meillä on joka ikinen viikonloppu buukattu uuteenvuoteen asti. Ei toki pe-su mutta menoja piisaa. Mulla on jopa kolmet pikkujoulut, just mietin, että onpas mulla paljon kavereita! :) Sitten on illanistujaisia ja tuparit. Pojilla yhden viikonlopun mittainen leiri mummilassa! Uutenavuotena olen kutsunut porukkaa meille, kun mökkeilemään ei jengillä enää päästy. Sitten on se jouluaatto siinä välissä. :) Ei kyllä haittaa ollenkaan tällänen putki, koko syksy on ollut aika tylsä ja masentava.

Mekko. Olen tilannut kaverilta the mekon talven menoja varten! Jee! Mustan perus kellomekon. Olkaimeton ja helma pienellä nostolla. Sitä voi sitten tilanteen mukaan asustella. Ensimmäisiin pikkujouluihin tulee vyötärölle punainen leveä silkkinauha ja hiuksiin oma tekemä nappi"kukkanen". Ei malttais odottaa mekon valmistumista! :)))


Oiskohan sitä enää muuta mainitsemisen arvoista? Ei kai. Kiitos sille joka jaksoi näin kauas lukea. :)
Tänään me kotoillaan Alexin kanssa ja iltapäivällä on Maxin koululla vanhempainvartti. Tuskimpa taas vartti riittää. MuAhhaa. Nyt me lähdetään tuonne aurinkoon lenkille, aivan ihana ilma. :)


7 kommenttia:

LODE kirjoitti...

Jaksoin lukea =D ! Hyvä, että Massen db:n tilanne tasottui, toivotaan, että alkaisi rauhallisempi jakso sen suhteen <3 !

Elämää äitinä kirjoitti...

Siis upeaa, ja en kyllä yhtään ihmettele että sinut valittiin! Taitava kampaaja huomataan varmasti! :-) ja ihanat paikat kuvauksille. Paranemisia pojille!

Onnellinen Koti kirjoitti...

Oijoi - teillähän on kaikkea ihanaa tiedossa! Itse juuri harmittelin kun ei päästä joulukuun The Bileisiin, mitään ei ikinä tapahdu ja kerrankin kun tapahtuu, ei päästä :D My weird luck :)

Ja hei - ihan iisisti. Elämä joskus nielaisee koko naisen: sillon ei jaksa sisustaa eikä viritellä valokaapeleita. A) kaikki on niin hyvässä fengshuissa, että sun sielu sanoo, ettei ole tarvetta väkertää ja B) tulee se joulu ilman hulinaakin :D

Paranemisia pikkuisille ja noi kampauskuvat oli kyllä niin niin hienot ja hei - nauttikaa sosiaalisesta loppuvuodesta, enteilee varmasti myös mukavaa uutta vuotta :)

Jamelia kirjoitti...

Upeita nuo kampaukset
ja mallikuvat!

Ja kiva toi kukkanen mekkkoon
sitten kuvia ,
kun on ollut
juhlia;)

Paranemista sinne kans kovasti<3

Jamssi

Heli kirjoitti...

Voi, sulla on menoa joka sormelle ja mulla ei oo mitäääää.. No, tiedossa ens viikonloppuna ristiäiset kaverin vauvalle, mut siinä se sit olikin. Työttömänä ei oo ees pikkujouluja, paitsi jos ite järkkäis. Mut ei se mitään, tää elämä menee nyt näin ja joskus sit ehkä erilailla.

Kiva oli lukea kuulumisia, hyvin jaksoi lukea!!

Amalia kirjoitti...

jaksoin - kiva kuulla sinustakin

Ruusa kirjoitti...

Luin tietysti loppuun! :)

Semmosta samanmoista fiilistä on täälläkin meneillään noissa koti/jouluasioissa.. Ei sitä aina jaksa.