22. maaliskuuta 2010

Elämää.


Kiirettä pitänyt selkeesti, kuin viime postauksesta on jo reilut kaksi viikkoa. Ollut vapaa-aika selvästi vähissä. Tai sitten mulla on taas elämää. :) Tässäpä siis vähän päivitystä:

Työt:
Töissä on kulunut päivät mukavasti, hommia on riittänyt. Koulutuksia on taas ollut ja lisää on tiedossa, aivan huippua. Näyttökoe lähenee uhkaavasti, 7.4 on tuomiopäivä. En kyllä jaksa vielä ressata ollenkaan. Silloin siis selviää saanko jäädä vakkariksi vai näyttääkö ne mulle ovea. Okei, no tuli tässä pieni tuskanhiki kun moista ajatteli. :D

Päivähoito:
Ei vielä tietoa tulevasta. Viime viikolla jo soittelin, olisin udellut mikä on tilanne, mutta kukaan ei vastannut puhelimeen. :( Odotellaan siis tietoa siirrosta, onneksi siihen eskarin selviämiseen ei ole enää kuin reilu kuukausi.
Nykyisessa päiväkodissa sujuu ihan hyvin, paremminkin saisi kyllä mennä. Asiat ei vaan suju niin hyvin kuin niiden olis syytä. Sieltä puuttuu kokonaan sellainen lämmin tunnelma, tunne, että lapsesta välitetään ja huolehditaan ja, että hän on osa omaa joukkoaan ja vieläpä tärkeä sellainen. Pojilla ei juuri ole kavereita, ei tunnu olevan ketään luotto aikuista. ONNEKSI niillä on toisensa. Vaikka siitäkin koituu omat ongelmansa.

Diabetes:
Paremminkin voisi mennä. Jokunen viikko sitten meni vielä todella hyvin, ja sitä oli kestänyt jo hyvinkin pitkään. Päätettiin kuitenkin puuttua päivän ongelma kohtaan, välipalan jälkeiseen matalaan verensokeriin. Insuliinipumpun perusannostusta madallettiin siltä kohdin, ja kuinkas kävikään, koko systeemi heitti härän pyllyä. Kaikki arvot sekosivat ihan täysin. Nyt onkin sitten pari viikkoa yritetty korjata tämän pikku kokeilun jälkiä.. Paremmalta onneksi näyttää jo. Toivon, että päästään samaan kun mitä meillä oli, koska tosiaankin verensokeri ei ole koskaan ollut niin tasainen, kuin mitä oli ennen tuota kokeilua.
Tänään Maxilla oli poli käynti. Samalla kertaa otettiin vuosikokeet ja niiden lisäksi muru sai aamulla kaksi rokotusta. Hieman liian rankka päivä pienelle. :( Ilta olikin aikamoista itkua. Kuumeilikin tuossa, mutta nukkumaan mennessä oli taas normaali.
Pitkäaikaisverensokeri oli noussut vähäsen, se oli reilut kahdeksan. Ei vielä hirmu paha, mutta huonompaan suuntaan menossa. Paino taasen oli laskenut. Jotakin pitäisi siis tehdä, että saataisiin poika syömään. Verensokerin tasoitukseen sain onneksi ohjeet, jos se loistotilanne mikä Maxilla oli, ei palaudu.

Koti:
Remppa seisoo edelleen, nyt puuttuu innostus. Tai sitten tässä on vaan yksinkertaisesti ollut liian kiireistä. Makkaristakin puuttuu niin vähäinen viimeistely, että ihan ärsyttää. Ei vaan saa aikaiseksi.. Mies on sentään jotakin tehnyt, laittanut mm. varastoon uudet hyllysysteemit jne. Sisustellut olen sentään vähäsen. :)

Jotain kivaa:
Viime viikonloppuna mulla oli oma loma. Perjantaina olin vapaalla töistä, ja illalla lähdettiin kavereiden kanssa ruotsinlaivalle. Hieman vaisuissa tunnelmissa kului ensimmäinen ilta, kohokohtana varmaankin seisovapöytä. :)
Lauantaina shoppailtiin tukholmassa, ja oli kyllä huippu päivä. Ilma oli mitä mahtavin, +9 ja aurinko paistoi täydeltä taivaalta. En ole varmaan koskaan nähnyt saman päivän aikana noin paljon tuota kaupunkia. Pikkasen loppui aika kesken, hyvin olis jaksanut vielä muutaman tunnin kierrellä. ;) Tuliaisina kesäkengät itselle ja Ben kymppiä pojille.
Ilta olikin sitten ratkiriemukas, yliväsymys ja muutama lasillinen teki tehtävänsä. Vuoden treenit tuli vedettyä vatsalihasten osalta. :D Vähän käytiin tanssimassa, vaikka tarjonta musiikin osalta oli aika heikkoa. Hissimusaa tai jumputusta, kokeiltiin sitten molempia.
Aamukolmelta nukkumaan, ja kotiin buffetin kautta, kuinkas muutenkaan. ;)
Kotiin en kyllä suoraan päässyt, vaan ensin haettiin Max mummilasta. Sillä oli ollut ihan mahti viikonloppu. Maija Poppasta teatterissa, lumiukkoja, saunaa, takassa käristettyä leipää ja Mauri Kunnaksen kalevalaa. Alex taas vietti laatuaikaa Isin kanssa, oli päässyt etupenkille autossa ja olivat opetelleet autojen merkkejä. Videovuokraamosta Alex oli saanut vuorata elokuvan ja ostaa namia. Teki varmasti erityisen hyvää saada hetkeksi jakamaton huomio.

Semmosta meille. Elämä jatkuu edelleen, ensi viikonloppunakaan ei huilita. Tiedossa on kasaribileet. \o/ Niin kivaa. Muksut menee (taas!) hoitoon, ja saadaan ehkäpä yövieraita. Eniten odotan sitä pukeutumista. :)
Pääsiäiseksi on myös tiedossa kivaa, lähdetään ihan perheen kesken mökille. Lukittaudutaan mökkiin takkatulen ääreen neljäksi päiväksi ja ollaan koko aika pelkissä kalsareissa. :D


1 kommentti:

Follow your dreams kirjoitti...

Moikka

Kiva että oli kuulumisia täällä:)

Kivalta kuulosti sun oma loma<3

Toiv. se diabetes asettuu nyt.

XJamssi