22. toukokuuta 2011

MeGa postaus.


Tapahtumarikas viikonloppu. 


Perjantaina Alex heräsi jo ennen neljää. O.o Jep, jotain muutoksia rytmiin on tultava. Aikainen linnunpoikanenhan tuo on aina ollut, mutta jotain rajaa sentään! Päiväkodissakin vähän jo vihjailivat, että jotain vois rytmille tehdä.
Alexhan on siis tosiaan tänä keväänä alkanut uudestaan nukkumaan päiväunia kotona ja päiväkodissakin silloin tällöin. Pakolla ei nuku, mutta useammin nukahtaa. Liekkö se sitten syynä siihen, että tosi aikaisia aamuja on usein, tai ainakin kerran viikossa. Muksut on tähän asti menneet nukkumaan 19.30-20.00 ja muita ongelmia ei tästä ole seurannut kuin edellä mainittu. Päiväunista ei oikein pysty luopumaan koska ukkelihan nukahtaa itsekseen jos lepoon laittaa. Ja päivälevosta todellakin pidetään kiinni! Päätettiin nyt sitten kokeilla nukkumaanmeno ajan viivästystä. Uusi aika on 20.30-21. Saapa nähdä meneekö ihan metsään vai tuleeko tähän elämään joku tolkku. Maxin kannalta ok, se nyt muutenkaan ei kovin usein unta heti saa vaan lueskelee hetken.


Lauantaina mulla oli työpäivä. Toooooosi hyvä työpäivä. :) Olen asettanut itselle aika kovat tavotteet täksi kuukaudeksi ja näin hyvin jos jatkuu niin pääsen niihin heittämällä! \o/
Kotiuduttuani sujahdin suihkun kautta ihaniin kesävaatteisiin ja lähdettiin ulos syömään. Wilhelm Å:n terassilla nautittiin auringossa herkullinen päivällinen. Katkarapucaesar salaattia, kanaleipää, lehtipihviä ja nakkeja raneilla. Jaettiin saalis. :D Kyytipojaksi kuiva omenasiideri ja pojat sai myös tilata ihan mitä juomaa vaan. Ja tietty jäätelöä jälkkäriksi.  I h a n a  iltapäivä. :)
Kun päästiin kotiin kävi kutsu naapureille grillaamaan. Ei oltu vielä oikein tutustuttu näihin joten ihan mielenkiinnolla otettiin kutsu vastaan. Ja mukava ilta olikin, muksuilla oli ikäistään seuraa ja hyvin viihtyivät. Koira paineli tuhatta ja sataa "siskopuolensa" kanssa ympäri pihaa ihan koko illan, on raukka vieläkin ihan sippi. :D Ja jälleen syötiin, ihanaa grilliruokaa, nam. Ja kuinka loistava leipäresepti sieltä jäikään käteen! Ihan kivaa, että vihdoin tutustuttiin paremmin kadun asukkaisiin, ei haittais yhtään varsinkaan lasten kaverit tässä vieressä.


Sunnuntai, tunnetusti se lepopäivä tässä taloudessa oli tuottoisa. Aamulla aloitettiin repimällä rikkaruohoja ja hiukan siirreltiin kasvillisuutta ja kiviä. Muutama jätesäkillinen saatiin kasaan pelkää rikkaruohoa, phyi. Mies teki huutonetissä kaupat peräkärrystä ja sen haku keskeyttikin työt sopivasti. Lepotauko teki ihan hyvää neljän tunnin kyykkimisen ja repimisen jälkeen. Tikkurilasta haettiin meille iki oma peräkärry, kyllä nyt roudareiden kelpaa. Koko lähisuku lienee tyytyväinen tähän ostokseen. :)
Kotimatkalla kärri pääsi heti koekäyttöön, haettiin multaa täysi kuorma.
Iltapäivä kului multaa levittäen, istutuksia tehden ja viimeistä ryteikköä raivaten. Multa loppui kuitenkin kesken ja voimatkin hiipui sahan varressa. Hyvään tilanteeseen etupiha kuitenkin jäi ja näen jo silmissäni mielikuvan valmiista. :) Voiton puolella jotten sanois!
Herkuttelut ei jääneet lauantaihin, iltapaloiksi grillattiin ihan mielettömän hyviä ribsejä! Kaveriksi maissia ja kasviksia sekä pottuja. Olipahan ihan taivaallista täyden työpäivän päätteeksi.Eräs tärkeä asia vielä. Se tärkein! Mies on  l o p e t t a n u t  tupakan polton! Alussa vasta, mutta hienosti on ensimmäiset päivät sujuneet!
Olen niiiiiiiiiin ylpeä siitä!
Hieman kimmoketta lopettamiseen antoi  u p o  uusi auto, josta kaupat tehtiin viime viikonloppuna. Nyt huristellaan sitten Kia cee`d:lla. Sinisellä.... Tjooh. Mutta muita värejä olis joutunut odottamaan sata vuotta. :D 
Oikein ihanaa uutta viikkoa kaikille!


7 kommenttia:

Tingeling-Maija kirjoitti...

Tämmösiähän niiden viikonloppujen kuuluski aina olla <3
Toivottavasti siellä viikarillaki rytmit vähän tasottus =) Meillä mennään nukkumaan 21 ja herätään 7, ja se onpi meille oikeen sopiva =) tosin nyt raksa-aikan onpi menty joskus nukkumaan keskellä yötä, ja siitäkös se riemu repiääki =P
Ihanaa alkavaa viikkoa sinne <3 Tänne luvattu ukkosta huomiseks =D Mä pidän kesäsestä sateesta, siinä on jotain niin...en mä tiiä, ihanaa =D

Taikku kirjoitti...

Onneksi meidän tytöt ei oo koskaan olleet aamuvirkkuja..tulevat äitiinsä:) Onnea uudelle autolle ja peräkärrylle. Mekin tarvittais sellainen, aina joutuu lainaamaan..

Jamelia kirjoitti...

Moiks

Kivankuuloisia kuulumisia.
Toivottavasti yks aamuvirkku tasaannuttaa hiukan myöhäsempiin
heräämisiin siellä:).

Jamssi

Reija kirjoitti...

Vautsi! Kerro stempit tupakoimattomuuteen!!!

LODE kirjoitti...

Todella iso tsemppi ukkokullallesi meidän lössiltä !

Ruusa kirjoitti...

Huh, oon niin hengästynyt kun luin tuon viikonlopun läpi.. :D

Mutta ehdottomasti HIENOA on tupakanpolton lopettaminen! Itse lopetin reilut 3 vuotta sitten ja päivääkään en ole katunut :) Tuska ja tekemättömyys helpottaa ajan kanssa kyllä, alussa on vaikeinta mutta sinnillä vaan!! :)

Peräkärry on pop, mutta niin on tuo teijän autokin!

Kivaa viikkoa!

Jeanie kirjoitti...

Tsemppiä ukolle! Loisto homma :)! Alku hankalin pian 5v takana, ni ei tunnu missään.

Meillekin meinas kotiutua tuommoinen ceed :D. Mutta ehkä kuiteskin vasta ens vuonna ja taitaa sit kuitenkin olla sama merkki ku vanhakin.

Ja teiän pihasta tulee ihan varmaan upea!